Insta-Call s Xindlem X: Písničky na nové desce odráží pocity z lockdownu, novinku jsem napsal za tři měsíce

27. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Xindl X (Zdroj: ČTK)

Hostem Insta-Callu na Frekvenci 1 byl písničkář Xindl X. Ten vyprávěl mimo jiné i o tom, jak se těší na další Radiokemp, který se uskuteční 28. července v Rekreačním areálu Sázavský ostrov. Co si pro fanoušky nachystal a jaké písničky z nové desky bude hrát?

Xindl X strávil valnou většinu letošního roku buď na cestách nebo ve Španělsku. Zde zamakal i na své postavě a jak sám přiznal doma byl asi zatím pět dní. Nucenou pauzu a odmlku od koncertování ale využil aktivně. Zamiloval se do chůze a také do sportu zvaný padel. “Je to jak kdyby tenis a squash měli dítě. Je to sport hodně oblíbený ve Španělsku, tady nějaké kurty jsou. Teď za námi přijeli kamarádi z Lucemburska, protože tady to s námi, nemá kdo hrát,” smál se zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Před s sebou má velké množství koncertů, jeden z nich se odehraje i na Sázavě, přesněji v Rekreačním areálu Sázavský ostrov. A to už zítra, 28. července.Xindl X vystoupí od 19. hodin, ale celý program odstartují naši moderátoři Jana Knížková a Roman Mikesch už ve 14. hodin.

Xindl nicméně zahraje a představí i písničky z nové desky Terapie, která vyjde už 10. září. “Původně jsem nechtěl v nejbližší době dělat desku, chtěl jsem hrát koncerty a připravovat se na divadlo. Ale když jsem jako většina lidí zůstal uvězněný doma, tak se ve mně ty pocity hromadily a potřebovaly ven,” říká zpěvák, který nové písničky napsal v průběhu tří měsíců. Jak se těší na sázavský koncert a co si pro fanoušky přichystal, se dozvíte v Insta-Callu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme