Instagram někdejšího drsňáka Noida zaplavily srdíčka a rodinné štěstí

4. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Václav Noid Bárta s rodinou (Se souhlasem V. N. Bárty)

Kdo by to byl řekl, že nedávno ještě rockový drsňák Václav Noid Bárta, který v minulosti holdoval divokým večírkům a pro ránu nešel daleko, se tak vzhlédne v roli milujícího a starostlivého partnera a otce. Na svém instagramovém profilu se on i jeho partnerka Eliška pochlubili svým rodinným štěstím fotkami z Malediv, kam se zpěvák se všemi svými holčičkami jeli schovat před zimou.

Vašek Noid Bárta vyrazil s celou svojí rodinou za teplem na kouzelné Maledivy, kde si všichni společně užívají nádherné šťastné chvíle, jak je patrné z instagramových příspěvků, které spolu se svou partnerkou Eliškou zveřejňují na svých účtech.

Je jasné, že jsou oba dva plni lásky, a že jejich vzájemné vyznávání je skutečně upřímné. Vašek je zkrátka šťastný muž. Jak to tak vypadá, konečně našel ženu svých snů, se kterou čeká už druhou dcerku. Na společně dovolené nemohla chybět ani jeho nejstarší dceruška Terezka kterou má zpěvák se svou bývalou partnerkou Gábinou.

Hned na první fotce, kde sedí všichni čtyři (všech pět) na pláži zády k objektivu, se Vašek vyslovil, že vživotě nebyl šťastnější. “V životě jsem nebyl šťastnější… Eliško, Terezko, Elinko a Aničko, děkuju vám za to,” napsal pod fotografii a text doplnil mnoha srdíčky. Na další fotce je vyfocen on sám se svými dvěma narozenými dcerkami ve vřelém objetí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official)

Ani jeho partnerka, tanečnice Eliška Grabcová nezůstala s vyznáním lásky pozadu. Z dovolené také zveřejnila krásné fotky, kde děkuje svému muži za tolik zážitků, které na tomto kouzelném místě zažívají. U dalšího příspěvku zase nešetřila chválou na to, jak skvělý Vašek je. “Mám nejlepšího muže a holčičky tatínka pod sluncem. Děkujeme, lásko, za to, jak krásně s o nás staráš,” napsala pod fotografii. “Ooooo, já nejlepší ženu a holčičky,” reagoval zpěvák v komentáři.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eliska Grabcova (@eliskagrabcova)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme