Jardova Dominika se opět vrátila do Říma. V italské metropoli se pochlubila i sexy zadečkem

25. května 2022·Celebrity·Redakce

Dominika Branišová, Jaromír Jágr. (Foto: Instagram Dominiky Branišové, se souhlasem Dominiky)

Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Dominika Branišová vyrazili s příchodem jara do Říma. A krásná Dominika si italské hlavní město zřejmě opravdu zamilovala. Nyní tam totiž vyrazila znova, s čímž se pochlubila na svém instagramu.

S Jaromírem si romantický výlet do Říma opravdu užili. Dominika se proto do oblíbeného města vrátila a vypadá to, že si řekla, že si pobyt s kamarádkou Zuzanou Lešák Černou užije stejně jako s hokejistou. Do italského města se vrátila po dvou týdnech.

Jenže holky si nejedou jen užívat krás Itálie, sluníčka a dobrého jídla. Hlavní důvod našeho výletu do Říma je nafocení nové letní kolekce,“ pochlubila se Dominika. Na začátku vztahu s Jardou sice pověsila modeling na hřebík, ale nyní se k němu zase vrací. Dokonce se společně se svým partnerem stala tvářemi koloběžek a sportovního oblečení.

View this post on Instagram

A post shared by Dominika Branišová (@dominikabranisova)

Krásky si ale užívaly i pláž. Perfektní zakončení našeho pracovního výletu v Itálii. Nyní je čas se naplno vrhnout do příprav na překvapení, které se chystá na 31.5. Těším se, až Vám budu moci prozradit více, napsala k fotce, kde jsou se Zuzanou vyfocené v bikinách, ale zezadu. Dominika se na fotkách docela rozjela, většinou se drží zpátky. Tady obě špulí zadečky a drží se okolo pasu. Snímek jen dokazuje, že krásná Dominika je anděl s ďáblem v těle.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme