Jennifer Aniston má nového chlapa. Herečka si vyrazila na večeři se známým investorem

1. září 2023·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston a Chris Dixon. (Foto: Profimedia)

Herečka Jennifer Aniston je nejspíš opět zadaná. Nedávno vyrazila na večeři s internetovým podnikatelem Chrisem Dixonem. Při nástupu do auta je zachytili paparazzi v Beverly Hills.

Oblíbená americká herečka Jennifer Aniston nedávno doprovodila na večeři do jednoho z podniků v Beverly Hills investora Chrise Dixona. Paparazzi je zachytili v moment, kdy vycházeli společně z luxusní restaurace Funke. Nakonec ale každý nastoupili do svého vozu. S tím rozdílem, že Chrise k automobilu doprovodil bodyguard herečky.

Jennifer na sobě měla upnuté černé šaty na ramínka, stylové sandálky a luxusní šperky. Chris pak měl šedou košili a modré džíny.

Dixon je v Americe známým podnikatelem. Zabývá se rizikovým kapitálem ve vážené společnosti Andreessen Horowitz, kde je od roku 2013 generálním partnerem. Také založil dva startupy, SiteAdvisor a Hunch. V předchozích letech pracoval například pro společnost eBay. Jmění podnikatele se aktuálně odhaduje na 400 milionů dolarů, což je v přepočtu cca 8,8 miliard korun. Jennifer si teda partnera rozhodně umí vybrat.

Celebrity - další články

Doporučujeme