Ještě jí nebylo ani dvacet a už se bude vdávat! Kráska z seriálu Stranger Things bude vdanou paní

13. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Millie Bobby Brown (Zdroj: Profimedia)

Krásná okatá herečka Millie Bobby Brown chodí sice se synem zpěváka Bon Joviho Jakem Bongiovim teprve od roku 2021, ale to jí nezabránilo, aby mu na otázku, zda si ho vezme, odpověděla ano. S krásnou novinkou se pochlubila na svém instagramu.

Britská herečka se do povědomí fanoušků nejvíce zapsala jako Eleven ze seriálu Stranger Things. Za roli získala nejen slávu a spoustu fanoušků, ale také několik cen. A díky svému zajímavému vzhledu se o ní perou i módní značky. Stala se tváří třeba značek jako je Converse, Calvin Klein či Vogue Eyewear. A nyní přišla s překvapivou zprávou. Devatenáctiletá herečka se bude vdávat.

Tím zaskočila mnoho fanoušků. Někteří jí veselku samozřejmě přejí, ale mnoho z nich se podivuje jejímu mladému věku. I když u nás je hranice plnoletosti už od 18 let, v USA se to liší stát od státu v rozmezí od 18 do 21 let. Třeba alkohol se celoplošně může pít až od 21 let a k tomuhle číslu má krásná herečka zatím ještě daleko.

A svatbu bez alkoholu si asi nikdo z nás neumí moc představit. Herečka sice nebude muset žádat o speciální povolení, pokud si vybere tolerantní stát, ale alkoholu se bude muset vzdát.

View this post on Instagram

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Informaci o zasnoubení zveřejnila Millie na svém instagramu, kam umístila černobílý rozesmátý snímek, na kterém jí její partner objímá. Na její ruce si nejde nevšimnout obřího diamantového prstenu. „Miluji tě už tři léta, chci je všechny,” napsala k fotografii. Dvojice se seznámila právě přes instagram, kde se oba chvilku sledovali a pak přeskočila jiskra. Svůj vztah zveřejnili právě na této sociální sítí. Jake je třetím dítětem zpěváka Jona Bon Joviho. Tak uvidíme, zda slavný rocker dorazí i na veselku svého syna.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme