Jsou spolu 28 let a milují se stejně jako na začátku. Jaký je recept na spokojený vztah podle Pierce Brosnana?

18. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shuttertock)

Ve filmech hraje lamače ženských srdcí, ale v reálném životě je už skoro třicet let věrný jedné dámě. Pierce Brosnan svou manželku bezmezně miluje a na jiné se nepodívá. Co je klíčem jejich šťastného manželství?

Dívá se na ní jak na svatý obrázek. Filmový James Bond Pierce Brosnan vyznává své city k manželce Keely Shaye Smith i veřejně na Instagramu. Letos oslaví dvacetileté výročí sňatku, ale herec svou manželku miluje stejně jako na začátku vztahu. “Miluji její vitalitu a vášeň. Když se na mě Keely podívá, jdu do kolen,” svěřil se herec, který v minulosti neměl problém jít ze vztahu do vztahu. Až bývalá modelka byla tou pravou.

Poznali se v roce 1993 na party v Mexiku, dva roky poté, co zemřela jeho první manželka na rakovinu. To bylo pro herce tehdy velkým šokem, s odchodem milované ženy se nemohl smířit. Pak se ale objevila mladá novinářka Keely, která přijela udělat rozhovor s hercem Tedem Dansonem, který se účastnil stejného večírku. S Piercem se začala náhodně bavit a bylo jasno. “Byl podmanivý, vysoký, tmavý a hezký. Všechno, co na něm bylo, bylo přitažlivé. V očích měl zářivou jiskru,” vzpomínala po letech.

View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

I herec na setkání vzpomíná rád. “Byla krásná, ale také velmi soucitná a laskavá. Povzbuzovala mě, abych dával najevo city a projevoval smutek nad ztrátou své první ženy. Pomohla mi se vyléčit.” Začali spolu žít a v roce 2001 se vzali v Irsku, odkud herec pochází. “Našel jsem v ní velkou lásku. I kdybych hledal milionkrát jinde, nenašel bych takovou,” vyznává se dojemně Pierce. Mají spolu dva syny – Dylana a Parise, kteří se oba věnují modelingu, stejně jako v mládí jejich matka.

Kamkoliv jeden Brosnan natáčet, jeho žena jede s ním. Ne aby ho hlídala, ale kvůli tomu, že si to oba dva přejí. “Kdekoliv bych byl, tam bych ji postrádal a musel bych jí psát, aby za mnou přijela,” přiznává herec upřímně. Svou ženu upřímně zbožňuje, i když mu mnozí vyčítají, že se k němu nehodí. Za roky manželství hodně přibrala, ale jemu je to jedno. S hrdostí jí fotí i v plavkách a dokazuje, že vzhled není vůbec důležitý a potřebný pro spokojený vztah.

 

View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme