Kapela Chinaski se zapojila do světové kampaně na podporu kulturních akcí

8. října 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Chinaski (Foto: Frekvence 1)

Kapela Chinaski v čele se zpěvákem Michalem Malátným na svém Instagramu informovali fanoušky o zapojení do celosvětové kampaně #WeMakeEvents. Kapela se tak rozhodla, protože zábavný průmysl aktuálně zažívá největší krizi. 

Živé akce po celém světě byly zdevastovány, od velkých festivalů a divadel, až po podniky. Situace je vážná a vyžaduje podporu široké veřejnosti.  Kampaň #wemakeevents byla původně spuštěna společností PLASA v dubnu 2020 jako důsledek dopadu covid-19 na zábavní průmysl. Bohužel s podzimem přišla druhá vlna epidemie a tak kampaň se mezi slavnými spustila nanovo.

“Chceme tím dát taky najevo, že nejde jen o nás na pódiu, ale o stovky dalších lidí, díky kterým se pak společně můžeme potkat na koncertech s váma,” uvedli v příspěvku  Chinaski. Podporovatelé hnutí sdílí fotky s červeným pozadím a vyzývají městské a lokální úřady, aby podpořily zábavní průmysl v těchto nelehkých časech.

View this post on Instagram

Ahoj chuligáni. Připojujeme se za kapelu k celosvětové akci #WeMakeEvents a chceme tím dát taky najevo, že nejde jen o nás na podiu, ale o stovky dalších lidí, díky kterým se pak společně můžeme potkat na koncertech s váma. Kultura taky dostala co pro to a věříme, že to společně přečkáme, že si pomůžeme navzájem a že se brzy na pódiích zase uvidíme! Díky, že chodíte na koncerty a že nepřestanete! Ch.

A post shared by Chinaski Official (@chinaskiband) on

“Kultura taky dostala co proto a věříme, že to společně přečkáme, že si pomůžeme navzájem a že se brzy na pódiích zase uvidíme,” napsala skupina. Do projektu se zapojila řada mezinárodních interpretů jako Alice Cooper, James Bay a Paloma Faith. Z českých osobností moderátor Ondra Vodný. Pořadatelé kampaně tak žádají také politiky, aby pomohli zábavný průmysl restartovat.

View this post on Instagram

I support the #WeMakeEvents campaign, calling on urgent financial support from the government to protect the huge number of skilled people who work within music. More must be done to help, we simply couldn’t enjoy live music without them. ? @jonstonevideo

A post shared by James Bay (@jamesbaymusic) on

Celebrity - další články

Doporučujeme