Konec biomatky! Agáta Prachařová čelí kritice za fotku dcery v chodítku

20. června 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / agatahanychova

Agáta Prachařová (33) to pěkně schytala, když na svém Instagramu zveřejnila fotku dcery Miy (9 měsíců) v chodítku a s lízátkem v ruce. "Konec biomatky," okomentovala fotografii.

Agáta Prachařová zveřejnila 17. června snímek své dcery se začerněným obličejem, jak se po domě pohybuje v chodítku a drží u toho v ruce sladké lízátko. “Konec biomatky… Když furt kňourá…” napsala ke snímku z legrace Prachařová.

Mnohým matkám to ovšem moc vtipné nepřišlo. Okamžitě se do modelky pustily hned z několika důvodů. Nechápaly, proč Prachařová začerňuje své dceři obličej, když její snímky již zveřejnila bulvární média. Krok pak některé neváhaly označit za pouhou provokaci.

A s podporou se nesetkalo ani chodítko s lízátkem. “Mně přijde smutný rvát tak malým dětem chodítka a sladkosti, jen aby měla matka klid,” napsala uživatelka s přezdívkou katusa9423.

“To vám vaše děti poděkují, až budou mít problémy s kyčlema a zádama. Mluvím z vlastní zkušenosti, jako malá jsem furt drandila v chodítku a teď mám kyčle jak důchodce. Dle ortopedů je to z chodítka. Nechápu, že se to ještě nezakázalo prodávat,” přidala se majda_radova.

Konec biomatky… kdyz furt knoura…#zuby #lizatko #choditko #sezertemevsichni #

A post shared by Agata Prachařová (@agatahanychova) on

“Mně teda přijde v dnešní době, že obhajovat používání chodítka je, jako kdybyste mě přesvědčovala o tom, že kouření je zdraví prospěšné. Zeptejte se jakéhokoliv fyzioterapeuta. Navíc k užívání chodítek se již dříve negativně vyjádřila i česká pediatrická společnost. A například v Kanadě je prodej těchto výrobků zakázán… Pokud toto, co napíšu, odradí od používání chodítka jediného rodiče, tak to za to stojí, protože následky si neseme do dneška,”  vyjádřila svůj názor i žena pod jménem appleska1.

Našly se ovšem i fanynky, které se za Prachařovou postavily. “Já teda neznám ve svém okolí nikoho, kdo by nepoužíval chodítko pro dítě, i naše celá rodina ho měla… Spíš je mi hrozně líto těch dětí, co jsou narvaný půl dne v šátku v těchto vedrech a myslí si, jak je to pro ty děti super, hlavně pro jejich nožičky, že… Ale 10 minut denně v chodítku je strašný, to bude ve stáří trpět hrozně. Mám dost za některé názory, sorry,” napsala například zuzaderose.

Celebrity - další články

Doporučujeme