Královna parketu Veronika Lálová se vrací do StarDance. Tentokrát v její pasti zůstal pohádkový princ

18. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Lálová a Pavel Trávníček (Foto: se svolením Česká televize)

Krásná tanečnice Veronika Lálová má před s sebou velkou výzvu. Organizátoři taneční soutěže StarDance ji přidělili nejstaršího účastníka soutěže. Na parketu doprovodí Pavla Trávníčka.

Ve StarDance je už potřetí, z toho se Zdeňkem Piškulou zvítězila a s Davidem Svobodou skončila na třetím místě. Veronika Lálová nicméně považuje letošní ročník za velkou výzvu. Tanečnice je nadšená, že byla opět oslovena. “Je to pro mě krásná zkušenost. Měla jsem nejmladší VIP osobnost a nyní mám nejstarší. Představuje to pro mě tedy velkou výzvu a doufám, že předvedeme divákům hezký a elegantní tanec,” přiznala se Lálová.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Tři oříšky pro Popelku, kde se Pavel Trávníček objevil v roli prince, je pro Veroniku jednou z nejkrásnějších pohádek, přestože už nemá kvůli vytížení tolik času ji sledovat. I ona si ale pamatuje legendární scénu, ve které Pavel Trávníček tancuje s Helenou Růžičkovou. “Je pravda, že hned, jak jsem se s panem Trávníček seznámila, tak mi v hlavě jely nějaké nápady. Nicméně si myslím, že naše tance by měly být spíše elegantní, a ne takto vtipné a komické,” směje se tanečnice.

Trávníček je s výběrem partnerky velmi spokojený. “Říkal jsem si, že existují dvě varianty: Jedna je, že bude éterická a lehká, což tanečnice většinou bývají. Druhá varianta je pak typ Helena Růžičková, do které bych se položil a ona by mě odnesla. Splnila se mi tedy první varianta. Veronika je úžasná, bleděmodrá a éterická,” zasnil se legendární představitel princů. Z fyzicky náročných tréninků obavy nemá, postaví se jim čelem. “Mládí to vydrží a já stará osoba to musím vydržet taky. Ale říkám si, že když jsem přežil Pevnost Boyard, tak bych mohl přežít i StarDance,” dodal Pavel Trávníček.

Celebrity - další články

Doporučujeme