Marika Šoposká podědila ve StarDance tanečníka po Monice Bagárové. Ten výrazně změnil image

16. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Marika Šoposká a Robin Ondráček (Foto: se svolením Česká televize)

Diváci si ji oblíbili v několika českých seriálech. Nyní se herečka Marika Šoposká představí v úplně nové a odlišné roli. Po boku Robina Ondráčka bude tančit v jedenácté řadě soutěže StarDance.

Vesna z Cirkusu Bukowsky, Lea z První republika nebo Bibi z Ordinace. To všechno jsou postavy, které Marika Šopská ztvárnila. Nyní se představí jako tanečnice a do parády si ji vezme Robin Ondráček. Ten v deváté řadě tančil s Monikou Bagárovou. Moc dlouho tam ale spolu nevydrželi, vypadli hned při prvním vyřazování.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

O to větší chuť má do dalšího kola. “Přál bych si, abychom postoupili do finále. Budeme na tom makat,” nezastírá své ambice tanečník, který výrazně změnil image. Zatímco minule se pyšnil hladkou tváří, nyní se pochlubil vousy, díky kterým rozhodně zmužněl.

Píli a nadšení slibuje i herečka. Tu kamarádi, kteří se StarDance zúčastnili v minulosti, připravují na to, že to bude makačka. “Všichni říkají, že je to náročné. Na tom se opravdu všichni shodují. Rady ani moc nedávají, jen vydržet a přežít,” říká Marika, která se přiznala, že je i dost nervózní. Velmi se těšila na svého tanečního partnera. “To čekání na jméno, s kým budu tančit, bylo jak čekání na Ježíška,” smála se.

Celebrity - další články

Doporučujeme