Královská rodina zveřejnila krásné snímky, fanoušci je ale kritizují

23. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / kensingtonroyal

Vánoční přípravy už jsou v plném proudu a nevyhýbají se ani královské rodině. Buckinghamský palác se s veřejností podělil o několik milých momentek z přípravy tradičního vánočního pudinku. Jedna věc ale všechny okamžitě zmátla. Šlo jen o divadlo pro veřejnost?

Příslušníci britské královské rodiny si zakládají na tom, aby nepůsobili nijak povýšeně a aby bylo jasné, že jsou to lidé jako všichni ostatní. Často se stýkají s veřejností, nestydí se sami zapojit do díla a nevyhýbají se ani těm nejnižším sociálním vrstvám. V tomto duchu také probíhá každoroční příprava speciálního vánočního pudinku pro armádu a veterány.

Do přípravy jídla se letos zapojili princové Charles (71), William (37) i malý George (6) a přítomna byla také sama královna Alžběta II. (93). Pudink mají šlechticové pro vojáky připravovat vlastnoručně a roztomilé fotografie to mají také dokazovat. Fanoušci si ale letos všimli zvláštního detailu, který hovoří spíše o opaku.

Malý chlapec má totiž na sobě čistě bílou košili a při míchání hmoty s ovocem si ani nevyhrnul rukávy. Na snímcích přitom není ani stopy po jakémkoli sebedrobnějším smítku, které by z připravovaného pokrmu nebo ovocné šťávy na princi ulpělo.

Podle některých fanoušků je to jednoznačná známka toho, že jde o pouhé divadlo pro veřejnost, které s realitou nemá mnoho společného. Skutečnost, že by se šestileté dítě při práci s ovocem a pudinkem ani lehounce nezašpinilo, je podle nich zkrátka nemožná.

Celebrity - další články

Doporučujeme