Krása i bizár na Grammy. Slavné krásky vyrazily v luxusních šatech i šílených kostýmech

5. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lady Gaga (Zdroj: Profimedia)

Grammy je tradiční oslavou nejen hudby, ale i módy. Největší hvězdy, a nemusí to být jen ty hudební, se snaží ukázat to nejlepší, co pro ně návrháři připravili. I letos jsme na červeném koberci mohli vidět opravdu krásné šaty. Ale našly se i opravdové hrůzy.

Paris Hilton

Paris Hilton miluje světlé barvy, což ukázala i na předávání Grammy. Zřejmě si chce stále připadat jako nevěsta, kterou byla pár měsíců zpátky. Ve třpytivých stříbrných šatech od značky z Ateliéru Zuhra by se totiž znova klidně mohla vdávat. Model byl velmi sexy, navíc ho doplňoval zajímavý pláštík a rukavičky bez prstů. Pryč jsou doby nevkusné Paris, tady byla za opravdovou dámu.

Paris Hilton (Zdroj: Profimedia)

Lady Gaga

I u Lady Gagy jsou pryč doby, kdy na předávání chodila oblečená do hovězího masa. Nyní je za elegantní dámu. V bílo-černých šatech od značky Giorgio Armani Privé působila jako pravá diva a byla nádherná. Model zaujal bílou vlečkou, která byla spuštěna z jednoho ramene. K tomu si zpěvačka vzala náhrdelník a náušnice od Tiffanyho a elegantní účes. Není se čemu divit, že byla hvězdou večera.

Lady Gaga (Zdroj: Profimedia)

Chrissy Teigen

Modelka Chrissy Teigen byla v růžových šatech bez ramínek za princeznu. Díky bohaté sukni s výrazným volánem byla nepřehlédnutelná. Sice to nebyl zřejmě nejpohodlnější model, ale wau efekt byl zaručen. Šaty byly od značky Nicole and Felicia Couture.

Chrissy Teigen (Zdroj: Profimedia)

St. Vincent

Pozornost na sebe strhla i zpěvačka St. Vincent, která na sobě měla šaty od značky Gucci. Model působil velmi něžně a romanticky a St. Vincent se zřejmě inspirovala minulý týden od herečky Jessicy Chastain. Ta na Oscary vynesla podobný model, navíc od stejné značky.

St. Vincent (Zdroj: Profimedia)

Olivia Rodrigo

Objevem roku se stala Olivia Rodrigo, která si celkově odnesla tři ceny; i za popové album a za popový výkon. V upnutých šatech od známé návrhářky Vivienne Westwood byla nádherná. Byly poseté růžovými krystaly, zvýrazňovaly akorát její ňadra a vytvářely dokonalou siluetu i optický klam.

Olivia Rodrigo (Zdroj: Profimedia)

Kourtney Kardashian a Travis Baker

Kourtney Kardashian se na akci objevila s muzikantem Travisem Bakerem. Perfektně spolu ladili a na střídačku pózovali a vášnivě se líbali. Ona na sobě měla černou upnutou kombinézu s hlubokým výstřihem, on zase černou vestu a kalhoty, které doplnil fuchsiovým sakem.

Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: Profimedia)

Avril Lavigne a Mod Sun

Zpěvačka Avril Lavigne využila Grammy k tomu, aby se poprvé ukázala s novým partnerem. Tím je opět muzikant, tentokrát Derek Ryan Smith alias Mod Sun, který je mimochodem bývalým partnerem bisexuální herečky Belly Thorne. Oba dva jsou rockeři tělem i duší a nezapomněli to otisknout do svých modelů. U Avril by možná neškodilo, kdyby tři roky před čtyřicítkou byla trochu více za dámu.

Avril Lavigne a Mod Sun (Zdroj: Profimedia)

Justin Bieber a Hailey Bieber

Dalším zamilovaným párem byl na Grammy Justin Bieber a jeho manželka Hailey. Před fotografy byli uvolnění; mazlili a líbali se spolu ostošest. On měl na sobě oversized sako od Balenciaga, boty na obří platformě a růžové čepici. Působil jak kdyby šel zrovna okolo. To Hailey na sobě měla bílé šaty Saint Laurent, šperky od Tiffanyho a nedbalý elegantní účes. Sice k sobě moc neladili, ale to zřejmě ani jednomu nevadilo

Justin Bieber aHailey Bieber (Zdroj: Profimedia)

Tayla Parx

Na opačném žebříčku, tedy mezi nejhůře oblečené celebrity, rozhodně patřila písničkářka Tayla Parx. Ta moc úspěchu v hudebním světě nemá, a tak se snaží zaujmout oblečením. Opravdu byla nepřehlédnutelná, ale rozhodně ne v pozitivním slova smyslu. Vypadala něco jak krokodýl, dinosaurus a zlá želva. Dlouhé vlasy měla spletené do velice pozoruhodného účesu, jenž vypadal jako husitský řemdih. Na konci copu měla kouli s ostny. Jediná otázka. Proč?

Tayla Parx (Zdroj: Profimedia)

Billie Eilish

Nepřekvapila bohužel ani zpěvačka Billie Eilish, která zůstala opět věrná svému temnému módnímu vkusu. K černým šatům si vzala velký černý kabát od Ricka Owense. K tomu vysoké ponožkové boty a černý brýle. Ta tam jsou doby, kdy chodila ve vytahaných oversized mikinách. Otázka ale je, zda letošní volba byla lepší.

Billie Eilish (Zdroj: Profimedia)

Donatella Versace

Mezi hosty nechyběla ani módní návrhářka. Její roby pravidelně vynáší ty největší celebrity, které jsou pak za hvězdy. V jejím případě to ovšem často bohužel neplatí. Zelený model sice pocházel z její dílny, ale nebylo to ono. Minišaty s průstřihy a vysoké kozačky doplnila svým typickým make-upem i účesem. Na předávání a následnou party se převlékla do bronzových třpytivých šatů a černých kozaček, což bylo výrazně lepší.

Donatella Versace (Zdroj: Profimedia)

Yola

Ani model zpěvačky Yola se nedá zařadit mezi ty z říše snů. Sice je fialová barvou letošního roku, ale rozhodně ne v té podobě, že se do ní zahalíte od hlavy až k patě. Zpěvačka jej navíc doplnila dlouhými nehty a do vlasů zabodla dvě jehlice. Yola by neměla zapomínat, že méně je někdy více.

Yola (Zdroj: Profimedia)

Celebrity - další články

Doporučujeme