Krásky ve Špindlu: V čem se na horách předvedly Myslivcová, Verešová nebo Vítová?

12. prosince 2023·Celebrity·Redakce

SkiOpening Špindlerův Mlýn (Foto: Instagram)

I letos se mohly hvězdičky českého showbyznysu blýsknout na tradičním zahájením sezóny v oblíbeném Špindlerově Mlýně. SkiOpening byl především o luxusních outfitech a slavné milovnice módy tak rozhodne nemohly na této akci chybět.

Několik let byla hlavní módní hvězdou Andrea Verešová, která zde udávala trendy na lyžařskou sezónu. Ačkoliv se ani letos nenechala zahanbit, oproti předchozím rokům zvolila poněkud střídmější model. “Řekla jsem si, že budu elegantní a vybrala si kombinaci v černé a bílé. Už mám taky nějaký věk,” řekla Blesku Andrea. Její zimní komplet ji vyšel na 80 tisíc korun.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

Větší pozornost na sebe strhla čerstvá maminka Dominika Myslivcová.“Chodíme na procházky a odpočíváme. Tedy já s malým, přítel obráží bary a s kamarády paří do rána. Ten to tady vezme za nás za oba,” zhodnotila do médií blondýnka návštěvu jejího oblíbeného Špindlu. Největší parádu udělal na procházce její kožich ze sobola za 100 tisíc korun spolu s jejím synem, kterého oblékla do kombinézy od Fendi. S ním sladila své boty od stejné luxusní značky. “Špindl je prý hlavně o outfitech,” provokuje milovnice luxusu na sociálních sítích.

Dominika Myslivcová (Foto: Instagram Dominiky)

V levném ohozu nedorazila ani zpěvačka Kateřina Mátlová. Ta se předvedla v zebřím přiléhavém overalu za 50 tisíc korun. Pěkně sladěné byly i holky Iveta Vítová s dcerou Anetkou, které si na horách užívaly dámskou jízdu.“Přes den lyžujeme a večer se chodíme prohřát do spa v hotelu,” nechala se slyšet moderátorka.

View this post on Instagram

A post shared by IVETA VÍTOVÁ LUTOVSKÁ (@iveta_lutovska_vitova)

Celebrity - další články

Doporučujeme