Krásná Lady Gaga se svlékla do naha a popsala, jak jí role italské vražedkyně málem zničila zdraví

4. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Lady Gaga (Foto: Shutterstock)

Hojně očekávaný film Ridleyho Scotta Klan Gucci jde do kin už tento měsíc a hlavní postavu Patrizie Reggiani si zde zahraje Lady Gaga. Ta se pro britský magazín Vogue svěřila, proč jí nová role málem stála její duševní zdraví.

Lady Gaga se v novém vydání britského magazínu Vogue ukázala nahá. Dokonale potetované tělo tak předvedla v celém své kráse. Zpěvačka přiznala, že na roli intrikánky Patrizie Reggiani, přezdívané Černá vdova pracovala tři roky. Do role se tak vžila, že poslední rok a půl žila život úplně jako její postava. A ztratila tak kontakt s realitou.

Posledních devět měsíců jsem mluvila s přízvukem. Ke konci natáčení jsem měla trochu psychické potíže. Buď jsem trávila čas v hotelovém pokoji, kde jsem žila a mluvila jako Reggiani, nebo jsem byla na place, kde jsem jí byla,” popsala své poslední měsíce.

Pamatuji si, že když jsme odjeli z Itálie, nasadila jsem si klobouk a vyšla si na procházku. To jsem neudělala minimálně dva měsíce, tak jsem začala panikařit,” dodala. Zpěvačka a nyní i herečka změnila kvůli roli účes. Z blond šla na hnědo a barvu si nakonec nechala i v soukromí, aby se do role více vžila. Reggiani byla proslulá také svou zálibou v luxusu a penězích.

Snímek pojednává o světově proslulém módním domě a jednom z největších zločinů v historii Itálie. Patrizia Reggiani byla v roce 1998 shledána vinnou a odsouzena na 29 let za mřížemi. Objednala si vraha, který zabil jejího manžela Maurizia Gucciho.

Žena si odseděla 18 let a na svobodu se dostala v říjnu 2014 a k filmu se letos dokonce vyjádřila. „Jsem celkem znepokojená tím, že mě hraje Lady Gaga, a ani se neobtěžovala za mnou přijít, aby mě poznala,“ poznamenala Patrizia. Zpěvačka se ale rozhodla schválně a nechtěla, aby jí někdo radil. A to ani samotná Reggiani. Film Klan Gucci jde do českých kin 25. listopadu.

Celebrity - další články

Doporučujeme