Krásné překvapení! Tenistka Barbora Strýcová je podruhé těhotná

19. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Barbora Strýcová. (Foto: Frekvence 1)

V červenci si ve čtyřhře došla pro cenný titul na Wimbledon. Nyní tenistka Barbora Strýcová oznámila, že bude dvojnásobnou maminkou a její synek Vincent tak bude velký brácha.

Barbora Strýcová si pro fanoušky připravila pořádné překvapení. Nyní má před sebou tenisová hvězda novou budoucnost, čeká totiž druhé miminko. Víňa bude velký brácha,“ napsala k fotce z pláže. S dvouletým Vincentem tvoří stavby z písku a rýsuje se na ní Barbořino těhotenské bříško.

View this post on Instagram

A post shared by Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova)

Pod příspěvkem se jí samozřejmě začali hrnout blahopřání, hlavně kolegů z tenisu. „Nejvíc,” napsala třeba jiná wimbledonská královna Markéta Vondroušová. „Wow, obrovská gratulace,“zareagoval Petr Suchoň s manželkou a bývalou tenistkou Klárou Koukalovou.

O tom, že by si Bára přála druhého potomka, mluvila už po návratu z US Open. „Co nejdřív! Chtěla bych druhé dítě. Víňa by neměl být jedináček. My mu sneseme modré z nebe. Vím, že je to špatně. Ale co mám dělat, když na mě udělá ty svoje oči. Přála bych si mít dvě děti, to je tak akorát,” svěřila se tehdy. A jak je vidět, přání bylo vyslyšeno.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme