Kristen Stewart je zasnoubená. Její krásná partnerka ji požádala o ruku

4. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Kristen Stewart (Shutterstock)

„Bereme se, jdeme do toho,“ potvrdila herečka, Kristen Stewart, známá jako Bella ze ságy Stmívání v rádiové show. Po dvouletém vztahu tak míří se svou partnerkou Dylan Meyer k oltáři. A zdá se, že si Kristen myslela na vdavky už nějakou dobu. S informací přišlo Super.cz.

“Myslím, že dobré věci se dějí rychle,” nechala se představitelka princezny Diany Kristen Stewart slyšet už před rokem v rádiové show Howarda Sterna. Dala tak najevo, že se zasnoubení se svou partnerkou Dylan Meyer nemůže dočkat. A po roce ve stejné show potvrdila, že jsou zasnoubené.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Por Ferni Moreno (@fernihood)

“Když víte, tak víte. V životě není nic jisté, jediné, čím si můžete být jistí, je, když někoho milujete,” dodala herečka ke vztahu. S krásnou scénáristkou se seznámily již před osmi lety na jednom natáčení. Ovšem až o šest let později přeskočila jiskra na oslavě společného kamaráda. “Byli jsme s jejími přáteli v takovém zaplivaném baru, oni odešli ven a já na ni vybalila, že jsem do ní blázen. Hotovo,” přiznala pokračování jejich vzájemně se prohlubujících sympatií.

O ruku však požádala Dylan. „Chtěla jsem být požádána o ruku, takže jsem dala najevo, co chci, a ona to báječně zvládla. Takže se bereme,“ říká nadšeně Kristen.

Před Dylan, která pracuje jako scénáristka, byla Kristen několik let ve vztahu s modelkou Stellou Maxwell, v minulosti pak randila například s Alicií Cargile a v neposlední řadě s kolegou ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem.

Celebrity - další články

Doporučujeme