Kuchařová, Ruppert i Kovy. Podívejte se, které hvězdy dorazily oslavit 100. díl StarDance

22. října 2023·Celebrity·Redakce

Taťána Kuchařová (Zdroj: Martin Levý)

Sobotní večer patři na podzim taneční soutěži StarDance. A to už po 12. sezón. V sobotu 21. října se uskutečnil už stý díl této oblíbené show na České televizi. K této příležitosti dorazila spousta hvězd českého šoubyznysu, aby se jedinečného večeru zúčastnila.

Ten den se to na pražském Výstaviště hvězdami jen hemžilo. Do prostorů, kde se taneční soutěž StarDance pravidelně koná, dorazilo v sobotu večer celá plejáda hvězd. Většina pozvaných byli ti, co se v minulosti, za jedenáct řad vysílání pořadu, zúčastnilo. A pojďme si říct, že za tu dobu to bylo opravdu hodně hvězd.

Většina z nich pozvání přijala. Pomyslně se na taneční parket tak vrátily třeba herečky Jitka Schneiderová, Jitka Čvančarová, Marika Šopovská, zpěvačky Tereza Černochová a Bára Poláková, youtuber Kovy, herci Jan Cina, Marek Taclík či Roman Vojtek. Nechyběla třeba ani bývalá biatlonistka a moderátorka Gabriela Soukalová, kuchař Emanuel Ridi, zpěvák Matěj Ruppert či Adam Mišík. U něj je zajímavé, že jeho přítelkyní je Natálie Jirásková, která je dcerou Ivy Kubelková. A právě tato modelka je součástí letošní dvanácté řady.

Podívejte se s námi, jak to VIP osobnostem slušelo

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme