Lady Gaga ukázala nového přítele. S bohatým investorem je opět šťastná

6. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lady Gaga

Ostře sledovaný Super Bowl přitáhl do Miami i světoznámou zpěvačku Lady Gaga. Ta však kromě amerického fotbalu věnovala svou pozornost hlavně svému novému příteli, se kterým se neváhala pochlubit ani svým fanouškům. S Michaelem Polanskym je sice teprve pár týdnů, už teď to ale vypadá na lásku jako trám.

V kariéře si Lady Gaga (33) na smůlu stěžovat nemůže, její osobní život ale vždycky zrovna pohádkový nebyl. Nyní se na ni ale konečně opět usmálo štěstí a ona nalezla lásku v movitém investorovi Michaelu Polanském.

S absolventem Harvardu byla zpěvačka poprvé spatřena již na Silvestra, nyní svůj vztah oficiálně potvrdila i na sociálních sítích. “Skvěle jsme se v Miami bavili. Miluju všechny moje malé příšerky a fanoušky, jste nejlepší,” napsala Gaga na svůj Instagram a připojila snímek, na kterém se rozplývá v Polanského náruči.

View this post on Instagram

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

V loňském roce se zpěvačka rozešla se svým snoubencem, hledačem talentů Christianem Carinem (51). Nějaký čas pak strávila sama, v červnu začala být ale spojována s kolegou Danem Hortonem. Dohromady je tehdy svedla pracovní spolupráce. Románek ale vydržel jen pár měsíců a v říjnu Gaga opět ohlásila, že je single.

Celebrity - další články

Doporučujeme