Legendární Mick Jagger slaví 80. narozeniny! Slavil v soukromém klubu a zasypaly ho záplavy gratulací

28. července 2023·Celebrity·Redakce

Mick Jagger (Zdroj: Profimedia)

Zpěvák skupiny Rolling Stones Sir Mick Jagger oslavil 27. července neskutečné 80. narozeniny. Kapela je stále aktivní a její hvězda blázní po pódiu jako zamlada. Věk je pro něj opravdu jen číslo a život si užívá plnými doušky.

Jeho sociální sítě zaplavily zástupy gratulací, za které zpěvák moc děkoval. Velmi ho prý potěšilo video od jeho životního přítele a kolegy Keitha Richardse. Budu rád, když si tohle budeme dlouho říkat. Všechno nejlepší, Micku. Dej mi vědět, jaké to je, říká kytarista, se kterým se Jagger zná od střední školy.

Narozeniny slavil zpěvák v kruhu rodinném, kde nechyběla ani jeho o desítky let mladší snoubenka Melanie Hamrick, které je teprve 36 let. Radost měl s doživotního boxu na kriketovém hřišti The Oval v jižním Londýně. Mick je obrovský fanoušek kriketu a vždy chtěl mít box na The Oval. Jeho rodina se o něj snažila roky, ale poptávka je obrovská a čekací listina dlouhá. Dříve si půjčoval box od kamarádů, včetně Sira Tima Rice, ale teď má svůj vlastní,”řekl zdroj.

Mick Jagger si oslavu užil (Zdroj: Profimedia)

Zpěvák hraje kriket od osmi let a rád chodí na zápasy. Sám o svých kriketových dovednostech říká, že byl poměrně všestranný hráč a hraní miloval. Prosklený box na hrací plochu se ale dost prodraží. Cena začíná od zhruba 168 tisíc korun, ale zahrnuje opravdový luxus, včetně soukromého balkonu, jídla a pití.

Jagger následně pokračoval na další večírek do soukromého klubu v Londýně. Zde nechyběli jeho hudební přátelé a kolegové, jako třeba baskytarista z Rolling Stones Ronnie Wood s manželkou, Lenny Kravitz, ale i herec Leonardo DiCaprio. A přišla i Jaggerova exmanželka Jerry Hall.

Celebrity - další články

Doporučujeme