Leoš Mareš slaví narozeniny. Podívejte se, jak mu to slušelo v náručí maminky před 46 lety

27. dubna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Leoš Mareš (Foto: Frekvence 1)

Moderátor nejen Evropy 2 a také svého času zpěvák, kterému se podařilo několikrát vyprodat pražskou O2 arénu, dnes slaví své 46. narozeniny. Svůj velký den stráví v rodinném kruhu, do kterého nedávno přibyla dcerka Alex, kterou mu porodila jeho žena Monika. Na instagramu sdílel fotografii, kde je jako malé miminko a napsal k tomu přání, které mu dnes poslala jeho máma.

Je tomu 46 let, kdy malý Leošek v Berouně poprvé vykoukl na svět. A tehdy se zrodila jedna z největších moderátorských legend v Česku. Leoš Mareš je proslulý svou profesionalitou, workoholismem, kožichy a svým ojedinělým rapem, kterým vyprodal pražskou O2 arénu, a ne jen jednou. Za dva týdny ho čekají další koncerty, které budou jistě stejně tak úspěšné, jako ty předešlé.

Svůj den oslaví se svou rodinou včetně nedávno narozené dcerky která dělá velkou radost jemu, jeho manželce Monice i jeho fanouškům, kterým se malou Alex chlubí na svých sociálních sítích. A právě na ně přidal dnes další fotku s miminkem. Tentokrát se však nejednalo o dceru Alex, ale o něj samotného.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Fotografie je z roku 1976 a je na ní malý Leoš s dudlíkem v puse, jak si hoví v náručí své půvabné maminky. Fotografii doplnil ranní narozeninovou zprávou, kterou mu právě jeho máma poslala. “1976. Ranní zpráva od maminky: Leoši, krásné narozeniny, přeji ti jen to nejlepší v tvém ještě stále mladém životě, zdraví, štěstí a úspěch. Máš pro co žít, a tak o sebe pečuj. Jsi mé všechno. Máma,“

 

Celebrity - další články

Doporučujeme