Markéta Konvičková složila dceři píseň a pochlubila se krásnými rodinnými fotkami

15. října 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou (Foto: Instagram marketakonvickova)

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) se fanouškům na Instagramu pochlubila nádhernými rodinnými fotkami a novou písní. Z fotografií s partnerem Rendou a dcerou Amálkou srší čiré štěstí. Dcera je na světě měsíc a píseň AMI, kterou zpěvačka sama složila vyšla k výročí jejího narození. Jde vidět, že všichni prožívají nejšťastnější životní období.

“Jenom na chvilku se zastavit a poděkovat tam nahoru, za to co máme,” napsala Markéta na Instagram. Na zveřejněné fotografii její partner líbá ručičku malé Amálky a ta se na něj se zájmem kouká. “V náručí Tě skrýt, svou dlaň ve Tvé mít, navěky už vím, jsi náš drahokam,” to je citace zpěvaččiny nové písně, která dokonale popisuje atmosféru, která z fotek srší.

View this post on Instagram

#Rodina?? Jenom se na chvilku zastavit a poděkovat tam nahoru, za to co máme.?? #purelove #blessed #amalie #parents #cistota #little #angel #family #bezpecnypristav #strasnemalynozicky #dlouhyprsticky #newborn #photo @photo.nataly

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

Právě pro svou malou dceru Markéta napsala píseň AMI. Kterou vydala až měsíc po narození holčičky. “Přesně před měsícem se malá narodila a já měla v ten den jet do studia do Prahy natočit píseň, kterou jsem pro svoji dceru napsala v době těhotenství,”  napsala k příspěvku na kterém je s Amálkou Konvičková. Píseň během pár hodin získala přes 48 000 zhlédnutí. Původně dcera ve videoklipu být vůbec neměla. “Ale nikdy není nic tak, jak plánujeme a v tom je ten život tak krásný. Ve videoklipu a v písní je všechno, co jsem cítila a cítím,” dodala.

Samotný klip není nějak upravený, protože Markéta chtěla, aby dílo bylo co nejvíce upřímné. “Tahle píseň je pro všechny maminky. Opravdu vás do jedné z celého srdce obdivuju. Je to někdy náročné, ale požehnané,” napsala zpěvačka na závěr příspěvku. Na krásné fotky, které Konvičková na profilu zveřejnila se podívejte v naší galerii!

 

 

Foto zdroj: Instagram marketakonvickova

Celebrity - další články

Doporučujeme