Martin Zounar prodělal operaci. Herec špatně chodil a přestal i sportovat

6. října 2023·Celebrity·Redakce

Martin Zounar. (Foto: Profimedia)

Herec Martin Zounar, známý především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje doktora Boba Švarce, se podělil s veřejností o informaci, že prodělal operaci. K té došlo před dvěma měsíci, kdy mu lékaři operovali palec na noze. S informací přišel deník Blesk.

Zounar má za sebou velmi náročné období, kdy se nemohl naplno věnovat tomu, čemu chtěl. Teď jsem nějakou dobu nemohl cvičit, protože mi pan doktor Petr Gutwald v nemocnici ve Slaném kompletně vyměňoval kloub u palce u nohy. Ani jsem nevěděl, jak je to důležitý orgán ten palec v rámci všeho. Chůze, stability, prozradil v rozhovoru pro deník Blesk.

O zákroku nikdo než nejbližší neměl tušení. Musel jsem podstoupit totální endoprotézu, protože se mi do kloubu dostala artróza a byla to strašná bolest. Jsem rád, že jsem dva a půl měsíce po operaci v pořádku, už hraji v Divadle Metro, které je totálně narvané a představení jsou vyprodaná. Mám šťastné období, dodal.

Za poslední tři roky prošel herec razantní proměnou a shodil 28 kilo. Na jeho cestě za vysněnou postavou mu pomáhá nejen pravidelný pohyb, ale i odborníci. V minulosti se dokonce svěřil, že si na začátku své cesty myslel, že to nemůže dát. Ale nakonec se mu to povedlo a hubnutí dokonce označil za zábavu.

Celebrity - další články

Doporučujeme