Miláček žen, fenomenální herec, ale i otec – zas*anej haj*l. Brad Pitt slaví 60 let

18. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Brad Pitt (Foto: Profimedia)

Jeden z největších idolů Hollywoodu slaví už 60 let. Brad Pitt však nestárne, on zraje. Kdo tenhle charismatický a úžasný herec, ze kterého se podlomí kolena nejedné ženě i dívce, je? Přesto, že ho všechny milujeme, má i své temné stránky. Ale jeho filmy jsou skvělé.

Nedávno představil světu novou partnerku, šperkařku Ines de Ramon. Pár je spolu už rok, ale než ji oslavence představí světu a rodině, chtěl se ujistit, že půjde o skutečně vážný vztah. Pitt navíc po dlouhém vztahu s Angelinou Jolie, po kterém následovaly dlouho se táhnoucí vzájemné spory a soudy, nechtěl nic uspěchat.

Zasvěcenec z okolí páru tvrdí, že věci mezi nimi jdou skvěle, ale Pitt ještě není připraven plně přivést de Ramon do své rodiny. “Není to tak, že by Ines nemiloval, ale chce se ujistit, že než udělá tento velký krok, bude vztah už na opravdu vážné úrovni,” dodal zdroj.

Najde se ale i spousta těch, kteří na rozdíl od Ines de Ramon Brada rádi nemají. Rozvod s Angelinou Jolie nebyl procházkou růžovou zahradou ani pro jednoho z nich. Bývalí partneři si dělali dlouho naschvály, tahali se o děti a neměli se moc v lásce.

Někteří fanoušci na Pitta zanevřeli po obvinění z napadení jeho syna Maddoxe. Brad je prý násilník a jako takový nemá na piedestalu dokonalého muže ani na filmovém plátně co dělat. K incidentu údajně došlo na palubě soukromého letadla, kde byla pouze rodina. Vše vyšetřovala FBI a případ ukončila zproštěním Pitta viny.

V letadle probíhala mezi Jolie a Pittem hádka a tehdy patnáctiletý Maddox se mezi hádající se rodiče vložil. Brad se údajně neovládl a měl proti Maddoxovi použít násilí. Maddox se netají tím, že Brada nemá rád, dokonce ho podle všeho nenávidí. Už jen podle toho, jak popřál Pittovi ke Dni otců na svém instagramu: “Takže šťastný Den otců tomuhle de*ilovi světového kalibru! Pořád dokola dokazuješ, jaký jsi odporný a opovrženíhodný člověk. Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej haj*le.”

Ať už máte na Pitta jakýkoliv názor, nikdo nemůže popřít, že jako herec byl, je a bude fenomenální. Pojďme si připomenout jeho nejlepší filmy.

Klub rváčů

Troja

Seznamte se, Joe Black

Pan a paní Smithovi

Sedm

Hanební pancharti

Dannyho parťáci

Celebrity - další články

Doporučujeme