Miluška Bittnerová se v 9. měsíci pochlubila těhotenským bříškem. Jsem jako velryba, vtipkuje

13. srpna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Herečka a moderátorka Miluška Bittnerová se blíží do finále! Už brzy spolu s přítelem přivítají svého prvního potomka. Blondýna z pořadu Frekvence 1 Kraus a blondýna se na sociální síti pochlubila fotkou těhotenského bříška.

Krásnou životní novinu prozradila Miluška v dubnu exkluzivně na Frekvenci 1 posluchačům v ranním vysílání. “Velmi mně těší, že právě zde na Frekvenci 1 mohu posluchačům oznámit, že se mě sice ptát nemusí, ale že jsem těhotná,” prozradila herečka. “Jsem v polovině těhotenství. S přítelem, se kterým jsme spolu přes dva roky, jsme se sestěhovali a jednoho dne jsme si řekli, že bychom mohli mít spolu dítě. A druhý den jsem otěhotněla. Šlo to ráz na ráz,” uvedla tehdy.

Otcem miminka je současný přítel herečky Renda (45), který pracuje v reklamní agentuře. Miluška vtipně dodala, že vzhledem k pokročilosti svého těhotenství je vyloučeno, aby byl otcem například bývalý manžel, neboť spolu už 4 roky nejsou. Pohlaví miminka už Miluška také zná, nehodlá ho ale prozrazovat. “Vzhledem k mému staří je jedno, co to bude, hlavně že bude zdravé”

Miluška vstoupila do devátého měsíce a na Facebooku se s fanoušky podělila o vtipnou fotku z relaxu na Slapech. Jak sama přiznala, cítí se v pokročilém stádiu těhotenství jako velryba. My přejeme mamince hlavně zdraví a bezproblémový porod!

Velryba na Slapech!!!!!Neškodná, jedna ploutev chora, zbytek otekle jako konévka…9.mesic rulezzzz ?? My dva a Mládě ❤️

Zveřejnil(a) Miluše Bittnerová dne Neděle 11. srpna 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme