Místo dovolené plastika! Lela od Karlose si nechala upravit pozadí, byl to její dárek k narozeninám

9. června 2023·Celebrity·Redakce

Lela Vémola (Zdroj: Profimedia)

Po oslavě narozenin se Lela Vémola vydala do Turecka. Ne ale aby si užívala dovolenou, jela tam z praktického hlediska na plastickou kliniku. Zde si nechala upravit své pozadí, protože už to bylo podle jejích slov nutné. Informaci uvedl Blesk.cz.

Před šesti lety absolvovala Lela, tehdy ještě Ceterová operaci zvětšení pozadí. I když podle svých slov cvičila, zadek prostě neměla takový jaký si představovala. A tak se rozhodla pro plastickou operaci. Jenže po zákroku podcenila pooperační doporučení a pokyny a vysněné pozadí začalo měnit tvar a pozici.

Proto bylo jasné, že musí znovu pod kudlu. Jenže náročnou operaci manželka bijce Karlose Vémoly dlouho odkládala. „Mezitím mi do cesty přišly nejkrásnější momenty života. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina,“ svěřila se Blesku. Doktor ale nyní konstatoval, že Lela na operaci prostě musí. „Implantát mi začal způsobovat komplikace, a já se musela rychle rozhodnout a zmobilizovat všechny síly, abych odletěla,“ svěřila se přímo z kliniky v Istanbulu.

Zadek musí mít Lela ve speciálním obvazu (Zdroj: archiv Lela Vémola)

V Turecku jsou podle Lely specialisté na liposukce. „Z odebraného tuku z určitých partií těla se dají následnou aplikací vytvarovat jiné sexy křivky na těle,“ dodala. Před operací musela přibrat šest kilo, aby lékaři mohli z pomocí liposukce odebrat tuk z jiných částí těla a vyplnit jimi pozadí. Lela si zákrok sama zaplatila a dala si ho tak ke 34. narozeninám, které nedávno oslavila.

Celebrity - další články

Doporučujeme