Moderátorka Daniela Písařovicová odchází po 16 letech z České televize

12. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátorka Daniela Písařicová, Foto: Instagram danielapisarovicova

Moderátorka večerních událostí Daniela Písařovicová (41) odchází  po 16 letech z České televize (ČT). Moderátorku diváci na obrazovce od ledna neuvidí. Informovala o tom na svém Twitteru ČT. Písařovicová odešla dobrovolně. Zatím není známo, kde bude od příštího roku působit.

Milá Česká televize, děkuju za všechno, co jsi mi dala. Že jsem se mohla učit, posouvat, radovat i stresovat,”uvedla v oficiálním vyjádření Písařovicová . “Bylo to nezapomenutelných 16 let,” dodala. Podle ní, to nebylo snadné rozhodnutí. Na druhou stranu po změně toužila už delší dobu. “Na zvolnění a na to, abych se učila zase nové věci,” řekla moderátorka.

Nejprve začínala v ekonomické redakci ČT 24. Později se stala moderátorkou Událostí, Studia ČT24, Interview ČT24 a mimořádné vysílání v případě politických a společenských událostí. Také je jednou z tváří pořadu Údálostí a komentářů. V roce 2010 byla oceněnou cenou TýTý v kategorii objev roku.

V roce 2018 se zúčastnila známé taneční soutěže StarDance, kde skončila těsně před finálovým kolem.

V létě ukončila své působení v Údálostech a Údalostech a komentářích Světlana Witowská (47). Následně se vrátila k moderování Interview ČT.

Celebrity - další články

Doporučujeme