Monika Absolonová si nějakou dobu v divadle nezahraje. Zlomila jsem si nohu, sdělila fanouškům

21. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka a herečka Monika Absolonová. (Foto: se souhlasem Monika Absolonová)

Zpěvačka a herečka Monika Absolonová má na delší dobu s hraním v divadle utrum. Herečka v pátek zakopla na schodech a zlomila si nohu. Na účinkování, po pandemii obnovené kultuře, si tak bude muset ještě nějakou dobu počkat.

Jen co se začalo hrát pro diváky se zpěvačce a herečce Monice Absolonové stála nehoda. V pátek zakopla na schodech a zlomila si nohu“Byla jsem nešikovná, nesla jsem krabici a spadla jsem ze schodů. Aspoň jsem to přežila,” popsala pro deník Blesk. Všechno je vždycky nakonec jinak než si člověk myslí…já prostě umím žít,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Na Instagramu také zveřejnila fotografii, na které má levou nohu v sádře. Později se omluvila kolegům z divadla, kterým zkomplikovala začátek hraní po koronavirové pauze. Ta moje noha mě mrzí, nejen kvůli sobě a dětem, ale strašně jsem zkomplikovala život všem ve Studiu DVA… konečně můžeme hrát… Vy chodíte… a já si zlámu nohu? Se z toho po… Omlouvám se Filipovi, Kristýnce, Danovi, klukům od světel, zvuku, techniky… zkrátka všem, kterých se to týká,” doplnila pro Blesk.

Také se omluvila fanouškům. A vám všem, co jste si koupili lístky a těšili se na Duety! Vše se řeší… až budu mít kompletní informace, dám vědět,” uvedla Absolonová.

Celebrity - další články

Doporučujeme