Myslela si, že to bude chlapeček, ale intuice ji zradila. Gabriela Soukalová se stala maminkou holčičky

17. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Gabriela Soukalová (Foto: ČTK)

Bývalá biatlonistka a moderátorka Gabriela Soukalová se stala maminkou. S partnerem Milošem Kadeřábkem mají holčičku, kterou pojmenovali Izabela Gabriela.

Krásná Gabriela Soukalová se dočkala a stala se poprvé maminkou. S partnerem Milošem Kadeřábkem těhotenství oznámili v březnu. V květnu se pak svěřili, že budou mít holčičku. Moderátorka pořadu Showtime si ale myslela úplně něco jiného.

Začala jsem se smát, protože jsem se s přítelem vsadila o to, že to bude kluk. Hodně mě to překvapilo, intuice mi od začátku říkala, že to bude chlapeček, takže jsem tomu věřila a byla si tím úplně jistá,” prozradila webu Super.cz moderátorka. Ta své první dítě porodila v nemocnici v Berouně.

Z děvčátka, které dostalo nádherné jméno, měla ale pochopitelně velkou radost. “Nejsme typ rodičů, kteří by lpěli na pohlaví miminka. Hlavně, ať jsme zdraví, to je nejdůležitější,” dodala usměvavá Gabriela, která dcerku porodila těsně po termínu. Těhotenství jí moc slušelo, ale v nové roli bude jistě stejně krásná.

Zda se po narození miminka vrhne Gabriela do plánování svatby, není jasné. Moderátorka má za sebou velmi špatnou zkušenost z manželství s Petrem Koukalem. Gabriela se tak do dalšího svazku zřejmě jen tak nepožene.

Celebrity - další články

Doporučujeme