Nahá Třeštíková hodlá být rebelkou za každou cenu. Stihla jsem všechno, co si ani neumíte představit, říká

13. října 2022·Celebrity·Redakce

Radka Třeštíková. (Foto: Profimedia/se souhlasem R. Třeštíková)

Co se spisovatelka Radka Třeštíková rozvedla s Tomášem Třeštíkem, má neustálou potřebu provokovat. Nejprve se svlékla na titulku časopisu Moje psychologie a teď dává na svém instagramu k dispozici moudra z kapitoly o orálním sexu. Někteří lidé si myslí, že je na drogách.

Má super štíhlé tělo, a tak ho ukazuje, kde se dá. Buď na obálce časopisu nebo na svém instagramu. Její poslední příspěvek opět dokazuje, že si Radka Třeštíková hodlá dělat, co chce. Dvojnásobná máma opět ukázala své tělo v kalhotkách.

Zmizet si v sobotní noci, neděli vynechat a znovu se zamilovat klidně až v pondělí,” napsala pod tuto zvláštní fotografii. Na další fotografii se objevil citát: “Jsme magnetická střelka na vysíleném kompasu. Jsme sever proti jihu. Jsem ve válce.” Na otázku, co je to za moudro, odpověděla uznávaná spisovatelka bez servítek: To je výňatek z kapitoly o orálním sexu,” což se dá brát za další provokaci.

Pod tímto prazvláštním příspěvkem se objevily nejrůznější komentáře. “Já bych na vašem místě přestala užívat nepovolené látky,” napsala jedna její sledující. Na jinou to však očividně udělalo dojem. “Dlouho jsem vás fakt nemusela jako mediální osobu. Ale čím víc nesnáším všechny lidi, tím paradoxně míň mi vadíte. Je to divnej kompliment, ale je,” napsala. Někteří lidé si však myslí, že se Radka snaží dohnat něco, co nestihla ve dvaceti.Já jsem před dvaceti lety stihla úplně, ale úplně všechno, co si umíte, nebo spíš asi neumíte představit, a teď to jedu všechno vesele podruhý. A klidně to pojedu i potřetí, pokud budu žít dostatečně dlouho,” nebere si servítky Radka.

Celebrity - další články

Doporučujeme