Nahlédněte pod pokličku luxusní dovolené Dary Rolins a Pavla Nedvěda. Jaké divy Maledivy nabízí? A za kolik?

2. února 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Dara Rolins (Foto: ČTK)

Už několik dní provokuje Dara Rolins fotkami z dovolené na Maledivách, kde si užívá sluníčka a luxusu s Pavlem Nedvědem. Na svém instagramu se chlubí nejen svou krásnou postavou, ale i krásným prostředím. Milenci si pro odpočinek vybrali hotel The Ritz-Carlton na ostrově Fari Islands. Jeden z nejdražších hotelů na světě si může dovolit jen pár vyvolených. S informacemi přišel Blesk.

Víte, co všechno nabízejí ikonické kruhové vilky na Maledivách, jejichž fotografie jsou automaticky spojovány s dovolenou snů? Luxus, který si opravdu nemůže dovolit každý. A právě Dara Rolins a Pavel Nedvěd patří k těm několika málo vyvoleným, kteří mohou na vlastní kůži okusit dotek bohatství, exotiky a nepředstavitelného luxusu, který zahrnuje i ostrovního komorníka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pár si pro svou dovolenou vybral jednu z nejkrásnějších a nejdražších destinací a hotelů – The Ritz-Carlton na ostrově Fari Islands. Alespoň tak se to jeví podle fotek na instagramu. A jak se pohybuje cena těchto plážových vilek s bazénem a výhledem na nejromantičtější západ slunce? Za noc zaplatíte 53 000 korun. A minimální délka pobytu jsou čtyři noci. Když k tomu připočítáte místní pobytové taxi, pět dnů v ráji vás vyjde na více jak čtvrt milionu korun.

A co balíček za čtvrt milionu obsahuje?

Například ostrovního komorníka. Vila vypadá následovně: Ve velkém pokoji nechybí královská postel, nástěnná 65palcová LCD TV s plochou obrazovkou, streamovací služby a satelitní TV kanály, wi-fi, audio reproduktor BOSE pro vnitřní i venkovní zábavu. Obří mramorová koupelna je vybavená samostatným sprchovým koutem a nadměrně velkou napouštěcí vanou, dvojité umyvadlo je základ a deštní pralesová sprchová hlavice už jen malý nadstandard.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

U pokoje se nachází integrovaná sluneční terasa s nekonečným bazénem, přímý přístup na pláž, nenápadný ale oddaný ostrovní komorník Aris Meeha. K dispozici jsou i jízdní kola k prozkoumání letoviska a samozřejmě všudypřítomné bezplatné občerstvení a nealkoholické nápoje. Okolí pak nabízí přibližně to, co všechna jiná přímořská letoviska. Jen asi tak o milion procent luxusnější a dražší. Namísto fake kabelky na tržišti podél pláže si pořídíte originál z řad značkových obchodů od proslulých světových designerů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

V rámci služeb najdete vedle běžného šnorchlování a volejbalu třeba i workshopy zaměřené na umění, kulturu a místní řemesla.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme