Narodí se malý upírek nebo netopýrek? Robert Pattinson čeká s partnerkou Suki Waterhouse miminko

21. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Robert Pattinson, Suki Waterhouse (Foto: Profimedia)

Potvrzeno samotnou nastávající maminkou! Herečka Suki Waterhouse sdělila veřejně, že s Robertem Pattinsonem čekají prvního potomka. Oba jsou podle zdrojů velmi nadšení. Informoval o tom portál PageSix.

Už když byl pár viděn na začátku listopadu ruku v ruce v Los Angeles na procházce, všechny zaujala volná mikina, kterou měla Suki na sobě. Po internetu se rozjely spekulace, že pod nimi možná něco skrývá. Nyní sama herečka potvrdila, že je tomu skutečně tak.

“Rozhodla jsem se, že si dnes vezmu něco obzvlášť třpytivého, protože jsem si myslela, že by vás to mohlo rozptýlit od něčeho jiného, co se děje,” řekla v neděli během svého vystoupení v Mexico City. Gestikulovala při tom rukama směrem ke svému bříšku. Je tedy jasné, že pod srdcem nosí dítě muže, který je známý jako upír Edward či nejnovější Batman. Doufejme však, že se narodí človíček. Oba se na miminko prý velmi těší.

Herec Robert Pattinson, který je partnerem herečky Suki, si získal srdce mnohých fanynek v roce 2008, kdy se objevil jako hlavní hrdina populárního románu Stmívání. Propadla mu nejen Bella, ale i velká spousta dalších teenagerek. Jako hlavní hezounek romantické ságy (a několikanásobný nekrásnější muž světa) neměl příliš mnoho mužských příznivců, nicméně po jeho hereckém výkonu ve filmu Batman, ho i muži “vzali na milost”.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme