Navždy moje. Tomáš Řepka si vzal svou přítelkyni Kateřinu Kristelovou

1. června 2023·Celebrity·Redakce

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová (Zdroj: Profimedia)

Prošli si spolu dobrým i zlým, a i když to vypadalo, že snubní prstýnek k životu nepotřebují, opak je pravdou. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka si vzal svou dlouholetou přítelkyni, moderátorku Kateřinu Kristelovou. Informaci uveřejnili na sociálních sítích.

Je skvělé, když člověk najde někoho, komu bezmezně důvěřuje, miluje ho a může se na něj ve všem spolehnout. Svět je pak veselejší. A přesně tyhle pocity má i moderátorka Kateřina Kristelová. Ta si po několika letech vztahu vzala bývalého fotbalistu Tomáše Řepku.

S radostnou zprávou se dvojice pochlubila na instagramu. „Jsme dva. Dva na všechno, na lásku, na boj i na bolest. Dva na výhry i prohry. Na život i na smrt. Dva. Potichu a mezi těmi, kteří nás milují, jsme si dali před časem slib,“ napsala Kristelová na svoje sociální sítě.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Řepka Official (@tomasrepkacz)

A fotbalista, který proslul i svými bouřlivými skandály, její slova potvrdil. „Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit na sto procent. Nikdy jsem nikoho takového po svém boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková,“ napsal fotbalista k zamilované svatební fotce. Kristelová informaci o veselce potvrdila i redakci.

Fotbalista Tomáš Řepka s partnerkou Kateřinou Kristelovou se vzali. Radostnou novinku oznámili na sociálních sítích, kde se pochlubili snímky z veselky, které doplnili o romantický komentáře. Zprávu potvrdili také redakci CNN Prima NEWS. „S Tomášem jsem prošli dobrým i zlým. Když kdysi situace kolem nás nebyla vůbec jednoduchá, řekli jsme si, že až vše zlé bude za námi, v tichosti mezi lidmi, které milujeme, si řekneme slib, který pro nás má mnohem větší význam než svatby, které jsme absolvovali v minulosti. Více se k tomu nechceme vyjadřovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme