Nechceš se očkovat? Máš smůlu. Jennifer Aniston se odstřihla od přátel, kteří odmítají očkování

6. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka Jennifer Aniston. (Foto: Shutterstock)

Herečka Jennifer Aniston se s tím nemaže. Nyní prozradila, že se přestala vídat s přáteli, kteří odmítají očkování proti covid-19. U fanoušků to vyvolalo rozporuplné reakce, ale herečka si stojí za svým.

Jennifer Aniston komentáře od kritiků mrzely a rozhodla se na ně reagovat poznámkou. Pokud je člověk podle ní očkovaný, nemusí se bát vídat s neočkovanými. “Protože pokud máte mutaci, stejně mě můžete nakazit. Neskončím sice v nemocnici nebo nezemřu, ale mohu trochu onemocnět. A mohu nakazit ty, kteří se nemohou nechat očkovat nebo mají chatrné zdraví. Ohrozila bych je na životě. Proto si dělám starosti. Nesmíme myslet jen na sebe,” vzkázala seriálová Rachel ze seriálu Přátelé.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

O svém postoji se rozpovídala i pro zářijové vydání magazínu InStyle. “Stále existuje skupina lidí, která je proti vakcinaci a jednoduše nenaslouchá faktům. Přišla jsem o lidi v řádu týdnů, protože se odmítají očkovat nebo nechtějí říct, zda jsou nebo nejsou očkovaní. Je to smutné,” přiznala herečka.

Cítím, že je naše morální a profesionální povinnost informovat, protož nejsme všichni podchyceni a testováni každý den. Je to ošidné, protože každý máme právo na vlastní názor. Až na to, že některé názory nejsou založeny na ničem jiném než na strachu a propagandě,” myslí si Jennifer.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Celebrity - další články

Doporučujeme