Někde se začít musí. Čím se živily slavné hvězdy, než se staly slavnými?

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Miley Cyrus, Tom Cruise (Foto: Shutterstock)

Celý svět zná jejich jména. než se tak ale stalo, živily se tyto dnes již celebrity něčím zcela jiným. Nikdo se nestane hvězdou přes noc (skoro nikdo) a hvězdy, které jsou dnes za vodou, se i tehdy musely něčím živit. Co dělal Brad Pitt, Mig Jagger nebo Miley Cyrus? To prozradil Blesk pro ženy, Bety.cz nebo například Femina.cz.

Kate Winslet

Hvězda Titaniku pracovala v lahůdkách. Právě připravovala sendvič, když jí zavolali, že pro ni mají roli ve filmu Nebeská stvoření. A to byl poslední pomyslný sendvič, který kdy musela dělat. Život se jí tím obrátil o 180 stupňů.

Brad Pitt

I když by se mohlo zdát, že se tento Hollywoodský Bůh na stříbrném plátně narodil, musel si také projít prací, kterou by se asi jen tak nikdo nechlubil. Oblékal se do kostýmu kuřete a lákal do jedné nejmenované hospody. Možná, kdyby ho neschovávali do kostýmu, měli by v hospodě natřískáno, a to především ženskou částí populace. Kdo by totiž takovému kuřátku odolal, že?

Miley Cyrus

I taková hvězda jako je Miley Cyrus, která se proslavila už jako mladičká teenagerka, si stihla vyzkoušet “normální” práci. Jako 11letá chodila uklízet domy a byty a je za tuto zkušenost ráda. Pravděpodobně si už totiž do konce svého života nebude muset doma sama uklízet.

Mick Jagger

Zda se dá u něj mluvit o “normálním” zaměstnání, těžko říct. Než se proslavil pracoval jako vrátný v blázinci, kde dokonce přišel o panenství s jednou ze sestřiček.

Jennifer Aniston

Stejně jako její Rachel si nejdřív musela vytrpět práci servírky, než začala dělat, to co ji opravdu baví, musela se i její představitelka nejprve prohánět na kole po New Yorku jako messenger, než se objevila na televizních obrazovkách.

Channing Tatum

Tenhle krasavec v nejednom filmu ukázal, jak skvělý je tanečník. Aby taky nebyl. Má z mládí slušné základy. Magický Mike se totiž opravdu živil jako striptér.

Tom Cruise

Sice si vydělával jako hotelový portýr, nicméně zajímavější je spíš to, čím původně chtěl být. Navštěvoval seminář řádu františkánů, aby se mohl stát katolickým knězem. Díky bohu (pardon), že se nakonec rozhodl jít jinou cestou. To by totiž bylo pokušení…

Celebrity - další články

Doporučujeme