Neobešlo se to bez emocí. Jennifer Aniston prozradila, jaké to bylo vidět se opět s kolegy z Přátel

20. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Aniston. (Zdroj: Shutterstock)

Speciál seriálu Přátelé se těšil velké přízně nejen u fanoušků, ale i u filmových kritiků. Dokonce se dočkal i nominace na ceny Emmy. Jestliže ale čekáte, že herci a herečky si natáčení užili, pletete se. Promluvila o tom Jennifer Aniston v pořadu Literally! With Rob Lowe.

Představitelka Rachel Green přiznala, že shledání se všemi hereckými kolegy a vzpomínání na dávné časy se na nich velmi podepsalo. “Podepsalo se to na nás hůř, než jsme čekali. Nejdřív si myslíte, jaká to nebude legrace zavzpomínat na staré časy. Ale ukázalo se, že je celkem těžké vzpomínat,” přiznala Jennifer Aniston.

Za šestnáct let se toho podle ní seběhlo opravdu hodně. “Před 16 lety jsme měli prakticky životy před sebou, i když nám zlomilo srdce, že jsme se po 10 letech loučili s milovaným projektem,” dodala. Sama ale říká, že natáčení samotného seriálu bylo pro všechny herce každodenní radostí. I proto se loňské setkání neobešlo bez emocí. “Bylo to nostalgické, až melancholické. Tolik se toho změnilo. Každý jsme si šli svou cestou, pro někoho těžší, pro jiného snazší.

Natáčení bylo dokonce tak náročné, že v jeden moment prý nemohla přestat plakat. A to i přestože okolo ní byly všude kamery. Emoce nedostihly ale jen jí, ale i další její kolegy. “V jednu chvíli jsme brečeli snad všichni. Možná David ne, toho jsme asi nezlomili. Ale dokonce i Matt, který je obyčejně za drsňáka, slzel,“ práskla herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme