Nicolas Cage se popáté oženil. Novomanžele dělí více než 30 let

17. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Nicolas Cage (Foto: Shutterstock)

Hollywoodský herec Nicolas Cage (57) již popáté vstoupil do manželství. Jeho novou chotí se stala jeho o 31 let mladší přítelkyně Riko Shibata (26). Riko přijala hercovo příjmení a vystupuje nyní pod jménem Riko Cage. 

Hollywoodský herec Nicolas Cage (57) již popáté vstoupil do manželství. Jeho novou chotí se stala jeho o 31 let mladší přítelkyně Riko Shibata (26). Riko přijala hercovo příjmení a vystupuje nyní pod jménem Riko Cage.

Nicolas Cage se manželství skutečně nebojí. Ve svém životě se oženit stihl již pětkrát. Zatím poslední sňatek si ovšem nemůže vynachválit. Dvojice vstoupila do svazku manželského již 16. února v hotelu Wynn v Las Vegas, s veřejností ale informaci hned nesdílela.

View this post on Instagram

A post shared by Revista | Actualidad y Famosos (@15minutos.pe)

“Je to pravda a jsme velmi šťastní,” potvrdil později cenami oceněný herec pro E! News. Datum si novomanželé nevybrali náhodně, jde o narozeniny Cageova zesnulého otce Augusta Coppoly. Nevěsta namísto bílé róby oblékla japonské kimono. “Černá je její nejoblíbenější barva,” vysvětlil ženich volbu nevěsty.

Kvůli karanténě nemohl Cage svou vyvolenou požádat o ruku osobně, protože se z New Yorku vrátila do Tokya. Cage se naproti tomu vrátil do Nevady a partneři se tak neviděli dlouhých šest měsíců. Důležitou otázku nakonec herec vyslovil přes FaceTime.

Nicolas Cage se svou tehdejší manželkou Alice Kim v roce 2013. Foto: Shutterstock

Na svatbě byla přítomná i Cageova ex-manželka Alice Kim (37) a jejich společný syn Kal-El (15). S Kim byl Cage ženatý 10 let a nadále udržují dobré vztahy. Zajímavostí je, že Cageova nová manželka je o čtyři roky mladší, než jeho nejstarší syn Weston (30), kterého má herec ze vztahu s Christinou Fulton (53).

Naposledy se Cage oženil s Erikou Koike (37), manželství ale trvalo pouhé čtyři dny. Kromě Koike a Kim pojal Cage za manželku také dceru krále rock’n’rollu Lisu Marii Presley (53) a Patricii Arquette (53). Zatímco sňatek s Presley mu vydržel jen 100 dní, s Arquette byl ženatý šest let.

Celebrity - další články

Doporučujeme