Nikola Čechová je se synem doma a svěřila se, jak vypadá její bříško po třídenním porodu

23. března 2024·Celebrity·Redakce

Nikola Čechová (Zdroj: Profimedia)

Porod je pro každou ženu velmi náročný proces a je jedno kolik hodin trvá. Pro prvorodičku Nikolu Čechovou známou jako Shopaholic Nicol se protáhl hned na tři dny. Influencerka je už se synem Hugem doma a pomalu se začíná svěřovat, jak nyní vypadá a hlavně, jak se cítí.

Když se Nikol několik dní neozývala fanouškům, mnozí tušili, že se něco děje a že očekáváný příchod syna je tady. A opravdu. Pro usměvavou blondýnku to ale nebylo vůbec jednoduché. Nikola se svěřila, že porod trval tři dny, popsala ho jako brutální a několik dní trvalo, než ji se synem Hugem pustili z nemocnice domů.

Nikola ke svým fanouškům byla vždycky upřímná. A to platí i nyní. Na instagramu se svěřila, jak vypadá její bříško po porodu. “Břicho mám ještě takový želatinový a čára stále je, ale to tělo je neuvěřitelný, jak se rychle dává do kupy,” napsala na instagram a dodala, že je nezvyk moct si opět lehnout na břicho.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nikola Čechová (@shopaholicnicol)


Influencerka se nejen svěřila s tím, jak vypadá její břicho, ale i to, že jí během porodu popraskaly žilky v očích. “Pokud máte někdo tip na popraskané žilky v očích, tak budu ráda. Už je to lepší, ale ne ideální,” svěřila se. Nyní si s partnerem Adamem zvykají na novou rodičovskou roli a to nejhorší má krásná maminka už za sebou.

Celebrity - další články

Doporučujeme