Oblíbený moderátor Televizních novin prozradil, kdy se vrátí na obrazovky

4. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Martin Pouva (Foto: Instagram martinpouva)

Na nějakou dobu se Martin Pouva (56) z televizních obrazovek stáhl. Důvodem byly lehké zdravotní problémy. Absolvoval lékařská vyšetření, dodržel klidový režim a tak se nejspíš během pár týdnů vrátí do Televizních novin. Ty momentálně jeho kolegyně Kristina Kloubková moderuje sama.

Pouva z obrazovek před několika týdny zmizel. Čelil nečekaným zdravotním problémům. “Měl jsem lehké zdravotní problémy, které nesouvisí s covidem-19. Prošel jsem řadou lékařských vyšetření a naštěstí je vše v pořádku. Doktoři mi doporučili, abych byl nějakou dobu v klidovém režimu,” řekl pro TN.cz moderátor. Většinu času teď tráví hlavně doma.

Teďka čekám na poslední prohlídku. A pokud mi tam řeknou, že jsem ok, tak snad nejpozději od začátku prosince bych se mohl vrátit,” dodal nadějně Pouva. Hodně se teď věnuje knihám a muzice. “Všichni se o mě starají, snažím se nic neřešit a odpočívat,” popisuje.

Na zprávy se ale pravidelně dívá. “Vždycky před zprávami a po zprávách s Kristinou mluvíme a jsem nadšený, jak to zvládá,” uvedl  na závěr pro TN.cz.

V TV Nova působí od roku 2006. Do roku 2014 moderoval studio Formule 1. Pak se přesunul a stal se stálým moderátorem sportovních zpráv po Televizních novinách. Od října 2014 pak moderuje s Kloubkovou hlavní zpravodajskou relaci.

Celebrity - další články

Doporučujeme