Opravdový konec? Britney Spears ukončila hudební kariéru. Nikdy se nevrátím, tvrdí

6. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Britney Spears (Zdroj: Profimedia)

Už toho mám dost, končím. Britney Spears nemá rozhodně jednoduchý život. Od mladé hvězdy, přes psychické problémy, zbavení svéprávnosti, milostné eskapády i trochu děsivé taneční kreace až po rozhodnutí k ukončení kariéry.

Zpěvačka popřela ve středu spekulace o tom, že by pracovala na novém albu. Písničky sice skládá, ale už jen pro zábavu a případně i pro jiné umělce. “Pořád říkají, že se obracím na náhodné lidi, abychom udělali nové album… Nikdy se nevrátím do hudebního průmyslu!!! Když píšu, píšu pro zábavu nebo píšu pro jiné lidi,” svěřila se na instagramu, který nicméně nyní není dohledatelný.

Popřela tak informace deníku The Sun. Ten s odkazem na svůj zdroj tvrdil, že zpěvačka oslovila Charlie XCX a Julii Michaels, aby pro ni napsaly písničky. “V tuto chvíli aktivně nenahrává, ale připravují pro ni písně, aby jí je mohly představit,” řekl zdroj magazínu Rolling Stone.

Zpěvačka to ale popřela. Za poslední dva roky napsala sice víc jak dvacet písní. Ne však pro sebe, ale pro někoho dalšího. Je tzv. ghostwriter, tedy člověk, co sice píše pro ostatní, ale není uveden mezi oficiálními autory. Britney dodala, že jí toto upřímně baví. Poslední album Glory vydala v roce 2016 a vypadá to, že dalších hudebních počinů už se od ní nedočkáme.

Celebrity - další články

Doporučujeme