Ornella Koktová se poprvé po porodu svlékla do plavek. Pneumatiku mám pořád, přiznává

8. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / ornellakoktova

Teprve nedávno přivedla na svět své druhé dítě a na těle je to podle ní pořád ještě trošku znát. Ornella Koktová (27) na sobě ale tvrdě maká a tak se rozhodla odhodit zbytečné starosti a v parném počasí se svlékla do bikin. Navzdory nejistotám ji fanoušci nakonec zasypali komplimenty. 

Letní počasí a tropická vedra k tomu přímo vybízí, ne každý se ale cítí ve svém těle natolik dobře, aby se na veřejnosti svlékl jen do plavek. Nízké sebevědomí měla i modelka a podnikatelka Ornella Koktová, která nedávno přivedla na svět své druhé dítě.

Nakonec ale zvítězila touha užít si léto a dvojnásobná maminka své svršky odložila. “Letos poprvé bikini,” pochlubila se posléze na sociálních sítích. Se svou postavou ale ještě prý úplně spokojená není. “Není to ideální,” svěřila se.

Fanoušci si však zasypali komplimenty. “Orny, po 2 dětech teda klobouk dolů,” zněl například jeden z mnoha pochvalných komentářů.

View this post on Instagram

ᴾᴼᴼᴸ ᵀᴵᴹᴱ ☀️ #sunkissed #LetosPoprvéBikini

A post shared by Ornella Koktova (@ornellakoktova) on

Máma malého Svena a staršího Quentina se postupně snaží opět dostat do formy. “Po třech týdnech jsem začala jezdit na koni, nevydržela jsem být úplně v klidu. Pak mě začala bolet jizva, tak jsem si musela odpočinout. Teď jsem začala běhat, volím indiánský běh, chvíli běžím, chvíli jdu. Nedávno jsem poprvé dopnula džíny, které jsem měla před těhotenstvím. Ale pneumatiku mám pořád,” svěřila se před časem serveru Super.cz.

Na sociálních sítích před pár dny promluvila o porodu a prvních měsících se Svenem detailněji.

Zdroj: Instagram / ornellakoktova

Celebrity - další články

Doporučujeme