Otevřená zpověď Draco Malfoye z Harryho Pottera. Život hvězdy neustál, skončil v léčebně

20. října 2022·Celebrity·Redakce

Tom Felton. (Foto: Profimedia)

Kdo z milovníků ságy o kouzelníku Harrym Potterovi by neznal rozmazleného a drzého blonďáka Draco Malfoye! Toho ztvárnil herec Tom Felton. Právě on se rozhodl vydat knihu "Za kouzelnou hůlkou: Kouzla a chaos dospívání čaroděje", kde popisuje, že svět Hollywoodu není pro každého a odtajňuje zde například i své problémy s alkoholem. Informoval o tom zahraniční server CNN.

Problémy s alkoholem se u Feltona začaly projevovat ve dvaceti letech. Můj svět se stal jednou šílenou příležitostí, vymazlený mejdany, hustý věci zadarmo… Užíval jsem si to,” prozrazuje herec v knize. Brzy se však pozlátko začalo oprýskávat a Felton začal nadměrně pít. “Alkohol nebyl problém, to byl jen příznak.

Podle něj bylo nadměrné pití alkoholu projevem jeho hlubších vnitřních bojů. Opíjel jsem se, abych se dostal do stavu apatie, kdy mi bylo všechno jedno. Časem jsem pil denně, ještě před západem slunce, několik půllitru piva, a ke každému z nich jsem si dával panáka whisky.” Vypořádat se s tím byl pro Toma běh na dlouhou trať. Nejprve mu odbornou pomoc v podobě psychologa obstarala jeho manažerka, která byla zároveň jeho přítelkyní. Ovšem nejvíce na něj zapůsobilo varování jeho právníka, který mu popsal, jak skončili klienti, které zastupoval a kteří měli stejné problémy jako on.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

“To, když jsem si přiznal, že potřebuju pomoc, a začal s tím něco dělat, byl důležitý moment,” uvedl představitel Draco Malfoye. Bohužel léčení, které se snažil podstoupit, bylo ze začátku velice těžké. Z první léčebny utekl po 24 hodinách a z druhého odvykacího centra ho vyhodili za porušení pravidel. Načapali ho totiž v dámském pokoji. Až třetí odvykací kůra byla podle jeho slov úspěšná. Svou otevřenou zpověď vydává i z důvodu, že doufá, že tím pomůže ostatním.

Celebrity - další články

Doporučujeme