Pár dní po porodu zpátky do nemocnice. Trojnásobná máma Ornella Koktová popsala zdravotní potíže

27. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Ornella Koktová

Trojnásobnou maminkou ještě není ani dva týdny, už si ale stačila vytrpět své. Bývalou modelku Ornellu Koktovou (28) postihly po porodu velmi nepříjemné zdravotní potíže, a tak se musela vrátit do nemocnice. 

Mateřství si velmi užívá, jak ale sama přiznává, pro sílu na péči o děti je důležité hlavně zdravé tělo. A právě zdraví teď Ornellu Koktovou trochu zradilo.

“Po příjezdu domů jsem byla chvíli ‘fit’… Tak, jak se po císaři dá. Nicméně pak mi začaly ukrutné bolesti na levé straně břicha v oblasti střev (skoro až v boku), nemohla jsem ležet, sedět, otáčet se z boku na bok, vstát, jít na malou… To celé jsem v bolestech doslova probrečela. A to mě nerozbrečel (bolestí) ani jeden porod,” popsala máma tří dětí.

“Po 3 dnech mě můj táta odvezl na pohotovost k Apolináři, a tam se zjistila jistá blokace ve střevech se zánětem (nález asi 7 cm). Malá byla velká a po porodu, než se břicho postupně zmenší do původního stavu (nebo alespoň částečně) mají ta střeva až moc místa k tomu, že se to prostě bloklo,” uvedla Koktová.

Podle svých slov dostala v nemocnici injekci, antibiotika a silné léky proti bolesti. V současnosti je zhruba v půlce léčby.“Takže suma sumárum, mít tři děti je fajn dá se to s parťákem po boku super zvládat! Ale jak není zdravé tělo, jste v háji,” svěřila se.

Zatím poslední přírůstek do rodiny Koktových přišel na svět před pouhými dvanácti dny a podle Ornelly je malá moc hodné miminko. “Abych řekla pravdu, nebyl to pro nás zas až takový šok mít v domě o jednoho člena víc. Lilianne je strašně hodná, v noci se budí jen 2-3× a bez problému usíná. Sice sem a tam bolí bříško, ale na to jsme už vyzráli pravidelnou masáží bříška a cvičením,” pochlubila se. Ještě dodala, že malou nekojí. Zda je to ale jen v současnosti kvůli lékům, a nebo zda jde dlouhodobé rozhodnutí, to máma malé Lilianne zatím neuvedla.

View this post on Instagram

A post shared by Ornella Koktova (@ornellakoktova)

Celebrity - další články

Doporučujeme