Paris Hilton se pochlubila svéráznou fotkou z mládí. Dnes už ji malé vnady netrápí

27. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / parishilton; Shutterstock

Život v karanténě doléhá na mnohé z nás a celebrity nejsou žádnou výjimkou. Modelka a dědička hotelového impéria Paris Hilton (39) využila nárůst volného času ke vzpomínání a na sociálních sítích se pochlubila několika snímky ze svého mládí a dětství. Nezapomněla ani na fotku, kde má pořádně vycpanou podprsenku. 

Paris Hilton byla vždycky velmi štíhlá. Na začátku nového tisíciletí byla díky své postavě vzorem pro mnohé mladé dívky, které toužily vypadat jako ona. Kvůli své štíhlosti ovšem nikdy neměla zrovna bujné poprsí.

V období dospívání ji to trochu trápilo, a tak hledala útěchu u push-up podprsenek s velmi zvětšujícím efektem. “Když mi bylo 15 let a objevila jsem zázraky push-upky a očních linek,” okomentovala fotku ze svého mládí, kterou v sobotu sdílela na svém Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hilton se v průběhu života živila jako modelka, herečka, zpěvačka, podnikatelka, módní návrhářka nebo DJka. Práce je pro ni ale vzhledem k její rodině spíše koníčkem. Její dědeček Conrad Hilton je totiž zakladatelem hotelového impéria Hilton Hotels.

Celebrity - další články

Doporučujeme