Pavlínka z pohádky Nesmrtelná teta se po letech vrátila před kameru. Podívejte se, jak jí to sluší

15. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herci Filip Blažek, Barbora Bobuľová v pohádce Nesmrtelná teta. (Foto: se svolením Česká televize)

Pamatujete si na Pavlínku z pohádky Nesmrtelná teta? Tu před 28 lety ztvárnila herečka Barbora Bobulová. Čeští diváci ji po letech budou moci opět vidět na filmovém plátně a to rovnou v hlavní roli. Informoval o tom deník Blesk.

Herečka Barbora Bobulová přijala nabídku zahrát si hlavní roli v českém filmu Nikdo mě nemá rád, který půjde do kin příští rok v létě. Před českou kameru se postaví po 15 letech. Natáčení  si moc užívám. Pracujeme střídavě na Slovensku a v Česku,” popsala pro deník herečka.

Poprvé ji diváci mohli zaregistrovat jako 19letou v pohádce Nesmrtelná teta po boku Filipa Blažka alias Matěje. Po tom se blonďatá kráska rozhodla odejít do Itálie, kde natočila mnoho úspěšných snímků. Tam získala i spoustu ocenění jako cenu Davida di Donatello, Stříbrnou stuhu a další.

Nový film pojednává o lidech, kteří svým způsobem nezapadají do společnosti. Oba hlavní hrdinové, Sára i Martin, se odlišují. Navzdory tomu a navzdory svým pochybám jsou ale silnými osobnostmi a nevzdávají se lacino. Jejich úsilí o štěstí přesahuje běžnou každodennost,” režisér Tomáš Weinreb. Ve snímku si zahrají také slovenská herečka Rebeka Poláková, herec Miroslav HanušHana Vágnerová.

Celebrity - další články

Doporučujeme