Pavol Habera pobavil fanoušky: Že se neměním? Koukněte na tuhle fotku

6. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / pavolhabera

Pavol Habera (57) pořádně pobavil své fanoušky, když se podělil o snímek ze svého mládí. Bujná kštice, chmýří pod nosem a hladká pokožka? Tak přesně tak vypadá hudebník ze Slovenska na archivním snímku, který sdílel na svém osobním Instagramu.

Zub času nešetří vůbec nikoho a i když se nám občas zdá, že někteří lidé snad nestárnou, opak je pravdou. A roky se podepsaly i na hudebníkovi Paľovi Haberovi. Pomalu ale jistě se blížící šedesátku by Haberovi dost možná hádal jenom málokdo, srovnání s fotkami z mládí je ale přesto pořádně vtipné.

“Nejradši mám ty kecy, když ti říkají – vždyť ty se vůbec neměníš. Hmm, jasně. Minulý týden jsem byl u nás doma v Brezně a narazil jsem tam na tuto fotku. (Tu nalevo.) Nějaké otázky?” napsal zpěvák a připojil dvě fotografie. Na jedné z nich je ještě jako mladíček, zatímco na druhé je Habera takový, jak ho známe v současnosti.

View this post on Instagram

Najradsej mam tie kecy, ked ti hovoria- ved ty sa vobec nemenis ? Hmm … jasne ? Minuly tyzden som bol u nas doma v Brezne a narazil som tam na tuto fotku. (Tú naľavo ?) Nejaké otázky? ???

A post shared by Pavol Habera (@pavolhabera) on

Haberovu schopnost udělat si legraci sám ze sebe ocenila řada fanoušků. “Ten nalevo, kdo to je?” ptali se lidé v komentářích.

“Dost dobrý, ale vím, že tenkrát, když jsem byla mladá, tak takhle vypadal každý třetí kluk po kterém jsem koukala… Ale věkem se změnilo vše k lepšímu,” svěřila se jedna z komentujících.

Celebrity - další články

Doporučujeme