Pohádka Hodinářův učeň diváky překvapila: Největší ovace sklidila sudička Jana Plodková

26. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Hodinářův učeň (Foto: ČSFD)

Pohádku Hodinářův učeň mohli diváci vidět už loni v kinech. Po odehrání v televizi se snímek stal po dlouhé době jedním z oblibenějších. Sledující si pochvalují herecké obsazení, výkony a neteradičně ztvárněný příběh. Nejvíce oblíbenou postavou večera se stala zákeřná sudička, kterou ztvárnila Jana Plodková.

Příbeh pojednává o sirotku Urbanovi, kterého hraje Michal Balcar. Urbana se ujme hodinářova rodina a později si také má vzít jeho dceru Lauru. Otec se ale bojí smrti, a tak ho pošle pro kouzelné hodinky, které ho před samotnou smrtí budou varovat. Scénař tak diváky podle reakcí dostal a nechyběl ani soucit s hlavními hrdiny.

Michal Balcar a Dana Droppová (Foto: ČSFD)

Jana Plodková středem pozornosti

Urban tak zažívá donucené dobrodružství. Na cestě ho doprovázi dvě hodné sudičky a jedna zlá, kterou ztvárnila herečka Jana Plodková. Ta svým hereckým výkonem diváky bavila od začátku až do konce.

“Musím říct, že jsem po skončení projekce se za svou výpravu pochválil. Sice jsem nedostal ani půl království, ani princeznu za ženu, ale zato jsem dostal skvěle odsejpající zábavnou, nevulgární pohádku, se kterou bych jako rodič určitě pro svou ratolest neměl nejmenší problém,” napsal podle eXtra.cz divák, kterého pohádka mile překvapila.

Sudičky-Jana Plodková-Hodinářův učeň (Foto: ČSFD)

Také se hodně líbila Dana Droppová, která hrála Lauru, ale výkon Plodkové pozornost sledujících zaujmul na sto procent. “Mně se moc líbila, už dlouho jsem neviděla vtipně a chytře udělanou pohádku,” napsala jedna z divaček na Facebook České televize. “Báječný, zasmáli jsme se. Jana Plodková úžasná,” dodal k příspěvku další.

Foto: ČSFD

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme