Statečná Shannen Doherty zažívá obrovský strach. Zveřejnila fotky těsně před náročnou operací

15. června 2023·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

Představitelka Brendy z kultovního devadesátkového seriálu Beverly Hills 90210 se zprávu o tom, že jí rakovina rozšířila do mozku, dozvěděla už v lednu. V polovině měsíce byla na operaci, ze které nyní ukázala i smutné fotografie.

Shannen Doherty zdrcující diagnózu tajila před fanoušky několik měsíců. Potřebovala čas na regeneraci i na to, aby informaci mohla sdílet. A to i přesto že se už roky snaží sdílet všechny důležité okamžiky v jejím boji s rakovinou. Je velkou hrdinkou nejen pro ty, kteří si prochází touto nemocí.

Nyní na instagramu sdílela video, kdy těsně před operací mluví s lékařem. Na záběrech je vidět, jak leží na nemocničním lůžku v županu a s čepicí na hlavě. I když to vypadá, že je zcela klidná, opak je pravdou. Sama přiznala, že měla obrovský strach. „16. ledna. 2023. Chirurgie. Měla jsem nádor v hlavě, který mi chtěli odstranit a také biopsii. Očividně se snažím být statečná, ale jsem ztuhlá. Strach ze všech možných špatných výsledků, strach z toho, že opustím mámu a jaký to na ni bude mít dopad. Bála jsem se, že po operaci už to nebudu já. I takhle může vypadat rakovina.

 

Herečka s rakovinou bojuje od roku 2015. I když rakovinu prsu jednou porazila a byla v remisi, nemoc se opět ozvala a to i v agresivnější formě. S tou bojuje od roku 2019 a bylo jí oznámeno, že je ve čtvrtém stádiu. V dubnu navíc musela skousnout další těžkou ránu. Po 11 letech požádala o rozvod s fotografem Kurtem Iswarienkem.

Celebrity - další články

Doporučujeme