Postava snů. Zorka Hejdová ukázala tři měsíce po porodu perfektní tělo v plavkách

24. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Moderátorka Zorka Hejdová, moderátor Míra Hejda a jejich syn Nikolas. (Foto: se svolením Zorka Hejdová)

Novopečená maminka Zorka Hejdová má po porodu postavu snů, kterou aktuálně ukázala v plavkách. Jen málokdo by věřil, že s manželem Mírou Hejdou mají teprve tříměsíčního syna Nikoláska. 

Moderátorka Zorka Hejdová zatočila s poporodními kily jako mávnutím kouzelného proutku. Mateřství ji neskutečně sluší a kráska nemá problém ukázat dokonalou postavu v plavkách. Od doby, kdy na světě s manželem moderátorem Mírou Hejdou přivítali syna Nikolase, jenom září.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Před pár dny se moderátorka pochlubila fanouškům postavou ve spodním prádle. Ti jsou z jejích křivek nadšení. Ke shazování poporodních kil ji pomohla nejen bezmléčná dieta, kterou drží kvůli synovi, ale také pohyb, kterého má více než dost. Společně jako již tříčlenná rodina vyrazili nedávno na Šumavu, kde mají chalupu a cítí se tam jako doma.

Pár střípků z našeho týdnu na Šumavě. Rodina, přátelé, krásná příroda, skvělý jídlo… Některý fotky jsou kýč jak bič, ale taková Šumava v létě prostě je! Plná zářivých barev, které nepotřebují filtr! Tady to milujeme… tady už jsme jako doma,” uvedla k příspěvku na sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Celebrity - další články

Doporučujeme