Práce nemoci navzdory. Brenda z Beverly Hills natáčí i ve čtvrtém stádiu rakoviny a vypadá skvěle

16. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: Shutterstock

Herečku Shannen Doherty nezastaví ani nemoc. Přestože je ve čtvrtém stádiu rakoviny, práce se nevzdala. Objevit by se měla v novém seriálu, na kterém teď aktivně pracuje.

Hvězda kultovního seriálu Beverly Hills 902 10 Shannen Doherty se rozhodla, že se nebude trápit svým osudem a pokusí se z každého dne vytřískat vše, co jde. Před rokem oznámila, že se jí opět vrátila rakovinu prsu, ale z nejnovějších záběrů rozhodně nepřipomíná nemocného člověka. Na nich je vidět, že diagnóza ji rozhodně nepoložila na lopatky. Navzdory nemoci a skličujícím důsledkům pandemie prožívá šťastné období.

View this post on Instagram

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

V jednom kuse je obklopena slavnými přáteli, jako je třeba herečka Sarah Michelle Geller či Chad Michael Murray. Právě s ním zahájila nový pracovní závazek. Oba se totiž objeví v připravovaném seriálu The Fortress. Na novém snímku přímo z natáčení je Shannen vedle zakrváceného Bruce Willise, na sobě má velitelskou uniformu a vypadá skvěle. “Sakra dobrý den v práci to byl,” napsala k fotografii. Fanoušci jsou nadšení a jsou štěstím bez sebe, že vidí sympatickou herečku v dobrém rozpoložení.

Celebrity - další články

Doporučujeme