Přirozená krása? Nicole Kidman čelí posměškům za svou vyžehlenou tvář

18. května 2022·Celebrity·Redakce

Nicole Kidman. (Foto: Shutterstock)

Hollywoodská herečka a bývalá manželka Toma Cruise opět budí rozpaky kvůli příspěvku na svém instagramu, kde její tvář vypadá všelijak jen ne přirozeně. A přitom právě ona sama neustále tvrdí, že takovou pleť má jen díky zdravému životnímu stylu. A to jí fanoušci moc nežerou. Informoval o tom deník Blesk.

Dnešní doba to patrně u takových slavných dam, jako je právě Nicole Kidman, jenž vždy patřila za jednu z nejkrásnějších hereček své doby, vyžaduje. Být stále mladá a snažit se vypadat až směšně na méně let, než kolik jí ve skutečnosti je. Pravděpodobně se nemůžeme divit tomu, že nejedna herečka propadla kosmetickým a chirurgickým úpravám svého obličeje i těla a za chvíli nevěděly, kdy mají dost.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Na jedné z posledních fotek, kterými se hvězda pochlubila na svých sociálních sítích, je podivně a nepřirozeně nafouklá a vyžehlená a fanoušky zajímá, zda zasáhla vyšší moc doktorů, nebo jí jen ujela ruka s filtrem. Herečka si však zarytě stojím za svým, že za svou “perfektní” pleť vděčí zdravému životnímu stylu a tomu, že se celý život vyhýbá sluníčku.

Když se ale podíváme na její obličej a fotografie, které jsou za posledních pár let k dispozici, opravdu to moc přirozeně nevypadá a její fanoušci se jí téměř až vysmívají. Jednou tedy pro TV Movie přiznala, že botox vyzkoušela, ale vůbec se jí to nelíbilo.

Celebrity - další články

Doporučujeme